Marraskuu 2018

En ole taas pitkään aikaan kyennyt kirjoittamaan, joten kuvasin kuukaudestani pienen koosteen videon muodossa. Osa teistä onkin nähnyt sen jo facebookin puolella. Video on lyhyt ja kuvaa jokaisen päiväni ns. pääkohtia 1-1.55sekuntin ajan, joten avaan alla vielä hiukan tarkemmin kuinka kuukausi on kulunut.1.11 TORSTAI
Olen edellisenä päivänä käynyt sisätautipolilla kuulemassa, ettei siellä osata auttaa enempää. (Lääkäri sanoi tekevänsä lähetteen vielä toiselle sisätautipolille, mutta sieltä ei ole tähänkään päivään mennessä kuulunut mitään.) Päivä menee levossa*. Kuvassa näette kuukauden kalenterin. Monelle se näyttää melko tyhjältä, mutta minulle tapahtumia alkaa olla jo liikaakin.

2.11 PERJANTAI
Käyn Ogelin kerhon kanssa katsomassa A Star Is Born elokuvan. Elokuva on hyvä, mutta olo on sen verran tukala, että odotan vain sen loppumista. Elokuvan jälkeen käyn vielä kaupassa, loppuillan lepään.

3.11 LAUANTAI
Olo on karmea. Päivä menee levossa*.

4.11 SUNNUNTAI
Edelleen levossa*. Pelottaa miten selviän seuraavana päivänä taas elokuviin, johon olen ostanut lipun jo viime kuussa.

5.11 MAANANTAI
Olo on onneksi sen verran parempi, että selviydyn katsomaan Bohemian Rhapsodyn. (Suosittelen!)

6.11 TIISTAI
Päivä menee levossa*. Lisäksi kankku on niin kipeä istumisesta, että jalat meinaavat välillä karata alta. Päivän videossa näkyy vilaus kämppää, jossa tavarat ovat toista kuukautta hujan hajan, koska energiaa ei riitä niiden korjaamiseen oikeille paikoilleen, mikäli haluan välillä tehdä jotain kivaakin.

7.11 KESKIVIIKKO
Kulttuuriryhmä, johon raahaudun puoliväkisin. Varsinkin portaiden käveleminen on tönkköä ja hankalaa. Kaupassakin pitäisi käydä, mutta voimat eivät riitä. Loppupäivä lepoa.

8.11 TORSTAI
Lepopäivä*. Puhtaat astiat alkavat loppua.

9.11 PERJANTAI
Sairaanhoitajan tapaaminen, jossa käymme läpi tekemääni elämänjanaa. Nopea käynti kaupassa, jonka jälkeen istun kylppärin lattialle maalaamaan tauluja. (Lopputulos toisesta näkyy päivän videolla.) Koira on lähtenyt mökille, joten lenkitykseen menevät energiat voi käyttää muuhun.

10.11 LAUANTAI
Oireet lyövät täysillä päälle, joka ei ole ihme eilisen rehkimisen jälkeen. Lepopäivä*. Huomasin jo eilen teloneeni varpaani, kun se ei kestänyt astumista. Nyt mustelma on levinnyt ja vitsailemme ystäväni kanssa koko varpaan amputoinnista.

11.11 SUNNUNTAI
Lepopäivä*.

12.11 MAANANTAI
Lepopäivä*. Tänään jaksettiin jopa katsoa vähän telkkaria.

13.11 TIISTAI
Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset erikoisnäytös. Tätä on odotettu monta kuukautta! Nämä tapahtumat ovat juuri niitä, jotka kannustavat jaksamaan huonoinakin päivinä.

14.11 KESKIVIIKKO
Jep. Lepopäivä*.

15.11 TORSTAI
Lepopäivä*.

16.11 PERJANTAI
Lepopäivä*.

17.11 LAUANTAI
Käydään iltapäivällä isän kanssa Sellossa ja sen jälkeen menin porukoille syömään ja istumaan iltaa. (Koiruuksilla oli omaa kivaa.)

18.11 SUNNUNTAI
Yöllä aloin väsäämään vielä logoa. Päivän video siis la-su yöltä, loppupäivä meni levossa*.

19.11 MAANANTAI
Lepopäivä*.

20.11. TIISTAI
Lepopäivä*.

21.11 KESKIVIIKKO
Olo on aamupäivällä herätessä niin karsea, että joudun skippaamaan päivän kulttuuriryhmän ja jatkan unia. Illalla selviydyn kansallisteatteriin katsomaan Korjaamo näytelmää. Lähikaupan kautta kotiin, jotta viikonloppuna ei tarvitse liikkua.

22.11 TORSTAI
Minun, Pertin ja masennusdiagnoosini syntymäpäivä. Ainoa asia mitä osaan ajatella on, että nyt minulla on enää neljä vuotta aikaa saada lapsia. Arvasitte varmaan jo, että päivä meni levossa. Perinteisiin kuuluu katsoa mummilta saatu elokuva Mitä nainen haluaa, mutta keksittyminen ei riitä edes siihen.

23.11 PERJANTAI 
Koira lähtee mökille. Illalla saan maalattua siskolle taulun.

24.11 LAUANTAI
Lepopäivä*. En ole jaksanut edes suihkuun, joten olen edelleen yltä päältä maalissa.

25.11 SUNNUNTAI
Lepopäivä*. Koiruuskin on ryytynyt viikonlopun riennoistaan.

26.11 MAANATAI
Lepopäivä*.

27.11 TIISTAI
Lepopäivä*.

28.11 KESKIVIIKKO
Lepopäivä*.

29.11 TORSTAI
Lepopäivä*. Kyllä, edelleen. Näin käy kun kasaa itselleen liikaa tekemistä yhdelle kuukaudelle. Sitä paitsi seuraavana päivänä on menoa, jossa on pakko jaksaa seistä useampi tunti. Nyt ei parane ottaa mitään riskejä. Suihkuun on tosin selviydyttävä, koska edellisestä kerrasta on... no, aikaa.

30.11 PERJANTAI
Kaija Koon keikka. VIHDOINKIN! Yritin päästä jo aikaisempien vuosien superkonsertteihin, mutta aina tuli jotain muuta. Nyt en uskaltanut iloita asiasta ennen kuin olin ihan oikeasti paikan päällä.

*Vietän koko päivän sängyssä ja nousen ainoastaan kun on pakko, eli vessaan, jääkaapille ja ulkoiluttamaan koiran silloin, kun se on kotona.

Joulukuu on onneksi alkanut rauhallisesti, joten olen saanut vähän siivottuakin. Ensi viikko ja sitä seuraava vähän huolettaa, kun kaikki menot on taas kasaantuneet lyhyelle ajalle, mutta ei taas auta muu kuin selviytyä päivä kerrallaan.

Kommentit

Suositut tekstit