Pertti Kurikan Nimipäivät - hitti vai huti?

Tänään on päivä, jota suomalaiset ovat odottaneet ilon, kauhun ja häpeänsekaisin tuntein. Tänään nimittäin selviää, pääseekö paljon puhuttu Pertti Kurikan Nimipäivät lauantaiseen Euroviisufinaaliin, vai ei. Yhtye on herättänyt paljon tunteita puolin ja toisin jo UMK-kilpailusta lähtien. Meinasin itsekin ottaa asiaan kantaa täällä blogin puolella jo silloin, mutta päädyinkin tarjoamaan mielipiteitäni ensin metroon. 

Sain tuon loistokkaan idean keskellä yötä ja olin aamuun mennessä unohtanut koko asian. Heti seuraavan viikon maanantaina heräsin aamulla kello seitsemältä tulleeseen viestiin, miettien kellä ihmeessä voi olla minulle siihen aikaan yhtään mitään asiaa. (Lue: Kuka idiootti kehtaa herättää mut tähän aikaan!?) Olin unenpöpperössä ja pöllämystynyt. Viestissä luki: "Hyvä Tintti! Ratikassa luen metroa". Mietin hetken mitähän hyvää mä nyt olen muka mennyt tekemään, koska en muistaakseni ollut tehnyt juurikaan muuta, kuin murehtinut maailmaa peiton alla. Oli pakko vierailla metron sivuilla ennen kuin pystyin jatkamaan uniani ja törmäsin kyseisellä sivustolla jo kolmatta kertaa omaan lärviini. 

En viitsi tässä alkaa itseäni turhaan toistelemaan, mutta mikäli joltakin jäi juttu lukematta, sen voi edelleen lukea täältä.


Mitäs te olette mieltä meidän tämän vuoden ehdokkaasta?

Kommentit

 1. Hyvä kirjoitus, juuri tälläsiä tykkään yleensäkki lukea metrolehdestä :) Oot hyvä kirjoittamaan !

  VastaaPoista
 2. Olin alusta asti sitä mieltä, että eivät tule pärjäämään. Minua lähinnä harmitti muiden kilpailijoiden puolesta, koska oikeasti hyviäkin kappaleita oli tarjolla. Ymmärrän miksi PKN sai ääniä, mutta kun kyse ei taatusti ollut paremmuudesta. Eikö parhaan kuuluisi yleensä voittaa kilpailuissa? Luulen, että kappaleella haluttiin vain kohahduttaa Eurooppaa. Ajateltiin, että emme kuitenkaan voi voittaa, niin ainakin olemme erilaisia. Olen eri mieltä. Angelo De Nile olisi voinut voittaa. Oli myös pari muuta aika hyvää kappaletta, jolla oltaisi voitu pärjätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en lämmennyt muille ehdokkaille ollenkaan, niin tasaista massaa... Aina mun pitää oli ainoa, joka jäi mun mieleeni, siitä tuli korvamato. Eihän se mikään perinteinen eurofiisubiisi tietenkään ole, kun siellä arvostetaan lähinnä rakkausballadeja. Finaalissakaan ei ollut yhtä ainoata kappaletta, joka olisi jäänyt minun mieleeni. Kaikki oli jotenkin niin samanlaisia. Toisaalta kaikki rakkauslaulut ärsyttää mua henkilökohtaisesti tällä hetkellä muutenkin. :D Mutta niinhän se menee, että jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiin, eikä kaikkia pystytä ikinä samaan aikaan mitenkään miellyttämään. :)

   Poista
 3. Oho, aika jännä! Mä olin aluksi melko varma, että Angelo De Nile voittaa. Se oli musta niin mahtipontinen. Ihan klassikkoainesta!

  En tosin väitä, että "Aina mun pitää", olis huono. Siinä on tosi hyvät sanat! En vaan pitänyt sitä Euroviisuihin sopivana. Joo, mielipiteitä on monia...

  VastaaPoista
 4. Oho, aika jännä! Mä olin aluksi melko varma, että Angelo De Nile voittaa. Se oli musta niin mahtipontinen. Ihan klassikkoainesta!

  En tosin väitä, että "Aina mun pitää", olis huono. Siinä on tosi hyvät sanat! En vaan pitänyt sitä Euroviisuihin sopivana. Joo, mielipiteitä on monia...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit