Isänpäivä

Eilen vietettiin isänpäivää. Hommattiin siskon kanssa meidän iskälle kimppaan liput lätkämatsiin ja askarreltiin paskarreltiin sille valokuvakollaasi. Kuulostaa hirveän yksinkertaiselta ja helpolta hommalta, mutta sitähän se ei suinkaan ollut.

Ensteks sisko pläräs kaikki valokuvat abouttiarallaa reilu 20-vuoden ajalta, eli aika hitosti valokuvia. Kun se sitten oli saanu valittua sopivat kuvat ja jättänyt ne mulle skannattavaksi ja minä olin huomauttanut äitille, että niihin kuviin ei sitten saa koskea, niin eikös iskä ollut siivonnut ne kuvat pois. Seurauksena se, että iskä sai itte ettiä kuvat lahjaansa - asiasta tietenkään itse tietämättä.

Mä juoksin monena päivänä läpi Cittareita ja Anttiloita ettimässä sopivia kehyksiä, vaikkei mulla olis ollut yhtään aikaa sellaseen. Onneksi tarjoustalosta löyty perjantaina ihan kivat vaihtoehtokehykset.

Vastoinkäymiset eivät suinkaan loppuneet siihen. Lauantaina, kun mun oli tarkotus alkaa kuvia skannailemaan, monitoimihärveli sano sopimuksensa irti. Iskä lähti hakemaan mun vastaavaa laitetta siskolta, mutta siinä oli musteet loppu. Seuraavaks se lähti hakemaan kaupasta musteita, pari tuntia ennen sitä lätkämatsia. Harmaa muste puuttu ja mulla kesti aika kauan ennen kun sain koneen tekemään yhtään mitään ilman ko. musteen vaihtamista. Lopulta annoin sen skannata ja tulostaa silläkin uhalla, että "laite saattaa vioittua". (Miks ihmeessä siinä masiinassa ylipäätään tarttee olla mitään mustetta, sillon kun haluaa skannata!?)

No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Tyyppi oli tyytyväinen lahjaansa ja paree oli ollakin, kun oli itse nähnyt sen eteen niin hirveästi vaivaa.
Kommentit

Suositut tekstit