Herra Ego ja hänen perheensä


Ollaan koikun kanssa harrastettu merenrantalenkkejä aika paljon nyt, kun se on vielä mahdollista. Aina välillä törmätään Herra Egoon. Herra Ego on kyhmyjoutsen, jolla on nimensä mukaisesti ihan järjetömmän suuri ego. Ymmärrän kyllä, että hänelle on suuri kunnia ja tarve suojella perhettään, mutta herra sähisee, vaikkei kukaan olisi lähelläkään ja on ihan yhtä itsekäs riitapukari myös yksin liikkeellä olleessaan.

"TÄSSÄ MERESSÄ EI YKSIKÄÄN LOKKI UI, KUN MINÄ OLEN PAIKALLA!"

Herra Ego häätää pois jokaisen joka kehtaa tulla häntä viittä metriä lähemmäs, myös siinä tapauksessa, että toinen on ollut paikalla ensin. Tyyppi vaan tulee, kuin höyryeturi ja komentaa kaikki pois vedestä ja rannalta, vaikkei sillä olisi itsellä aikomustakaan jäädä paikalle. Usein se lipuukin muut pois häädettyään jälleen matkoihinsa. Viime vuonna sama vittupää ajoi tiehensä kokonaisen hanhiparven. Hänen mereensä ei  ole kellään mitään asiaa. PISTE!

Tänään herra ego seurasi meitä vedestä ja vaikka käveltiin hyvän matkan päässä edellä, oli Egon aivan pakko seurata perheineen perässä ja sähistä aina siinä kohtaa, kun perhe kuroi välimatkaa umpeen. Onko ihan pakko seurata, jos  alkaa noin ärsyttää!? Saa täällä muutkin olla saatana! Sillä linnulla on saletisti jotain itsetunto-ongelmia.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit