Blogin osoitteen muutos!

Osa teistä on ehkä huomannutkin, että blogiin saapuessanne osoitekenttään vaihtuu tutun lady-and-the-trampin tilalle www.ranninen.fi. Kyseinen domain on alunperin hankittu kotisivujani varten, mutta suljettuani kotisivuni tuossa jokin aika sitten tarpeettomina, päätin ottaa kyseisen verkkotunnuksen käyttöön täällä blogin puolella, jottei se jää vallan käyttämättä. Osoitteen muutokselle ei siis ole mitään sen mystisempiä tai syvällisempiä syitä ja blogi pysyy sisältöineen ja aihepiireineen täysin ennallaan osoitetta (ja uutta banneria ) lukuunottamatta.

Osoitteen muutos ei vaadi kävijöiltä mitään toiminpiteitä, sillä ohjaudutte automaattisesti vanhasta osoitteesta uuteen.

Hei hei vanha banneri!


En tuota banneria olekaan turhan usein päivitellyt. Toisaalta siksi, että tykkäsin sen erilaisuudesta ja toisaalta siksi, että uuden tekeminen on niin työlästä. Otin taas valehtelematta 300 kuvaa ja arvatkaa moniko onnistu? No YKS! Oon oikeesti niin hemmetin kateellinen kaikile niille bloggaajille, joilla on oma hovikujaava. Mulla oli apurina vaan yks kämänen kynttilänjalka ja jaloissa pyörivä koira.

Kuvien onnistumista ois toki voinu helpottaa, jos en olis välttämättä halunnu pukeutua mekkoon, jonka keplottelin takaa kiinni rintaneulalla, koska vetskari oli rikki. Luonnollisesti jouduin siis tämän tästä nykimään valuvaa ja hunosti istuvaa rättiä ylöspäin. Toiseks jos aikoo laittaa koruja, kannattais valkata lukolliset, ettei tartte niitäkin olla nostelemassa ja asettelemassa jatkuvasti. Kolmanneks ei välttämättä kannattais väenvängällä kuvata vastavaloon. Mitä tästä opimme? Emme yhtikäs mitään.

 Tässäpä vielä muutama epäonninen otos päivää piristämään.

Mekko valuu ja ritut kurkkii, notta terve!

Kuollut, ylivaloittunut lumppu
Tuumaus tauko. Mitähän mä taas kuvittelen tekeväni?

Vilaus virityksestä
Jotain kättä pidempää laukaisinta painamaan, jottei tarvitse jatkuvasti pomppia kameran takana
Muuten vaan ruma ja läski

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit