Vappu 2014

Mun puhelimen usb kaapeli pääti kuolla ja siinä on akku sen verran vähissä etten pääse sen avulla nettiin yhtään enempää koneen, kuin itse puhelimekaan kautta. Yritän Siispä tän viikonlopun tapella äipän puhelimen kanssa ja koska tää samsung on mulle vähän vieras kapistus saattaa postauksissa ilmaantua tavallista enemmän kirjoitus virheitä ja kuvat heittelehtiä miten sattuu. Pahoittelen!

Lähdettiin eilen Jaskan kanssa  hermolomalle maalle, kun ukkelia taas pahemmin meidän seura vaikuttanut kiinnostavan. Hirmusti sillä oli suunnitelmia, mutta ei sellasia mihin me oltais sovittu. En jaksa enää edes välittää, enkä yrittää.
Maalla on harvinaisen hiljasta. Ihan luonnotonta suorastaan. Vappu aatto koostui päikkäreistä, yhdestä siideristä, parista munkista, mukillisesta simaa ja muutamasta uudesta sketsihahmosta. 
Käytiin me mäellä moikkaamassa sukulaisia ja istumassa mökömajassa juttelemassa mm. näillä main nähdyistä aaveista, jonka jälkeen tultiin takasin meidän mökille laulamaan vähän karaokea. Kunnes sitten tuli yks lappalainen ja pelotti kaikki muut tiehensä...

Vappupäivä meni varsin rauhallisissa merkeissä sekin. Lappalainen tuli koiransa kanssa herättämään meidät kahdeksalta aamulla. Eipä siinä sit hirveesti enää nukuttu. Ehdin olla ulkona ehkä vartin, ennen kun taivaalta alkoi sataa lunta. Ei saatana. Takasin pehkuihin. Yhdeltätoista uus yritys. Vähän munkkia ja simaa. Sateen loputtua käytiin lenkillä ja muuten ollaankin vaan oltu ja möllötelty. Vähän sellanen olo kun olis sunnuntai. Onneks huomenna on taas perjantai!

Mitenkäs teidän vappu on sujunut?

Kommentit

Suositut tekstit