Asuntopostaus: Parveke

Huh hikeä ja hellettä! Alkuviikko meni niin pahassa räkätaudissa, että ääni oli pahimmillaan kokonaan poissa, eikä suusta päässyt pihaustakaan, vaikka kuinka yritti karjua, joten terapiat jäi tältä viikolta väliin. Tukkoisuuden vähän hellitettyä olen loppuviikon yrittänyt tehdä jonkinlaista kevätsiivousta, eli puunata tätä kämppää lattiasta kattoon. 

Ihmiset ihmettelee aina, että miten mulla voi mennä siivoamiseen useampi päivä, mutta se on oikeestaan aika helppoa. Ensinnäkin täällä on niin paljon tavaraa, että jo niiden paikalleen laittamisessa ja järjestelyssä menee oma aikansa. Lisäksi löydän aina jotain kivoja juttuja joita pitää ruveta tutkimaan ja joskus keksin kesken siivouksen alkaa esimerkiksi askartelemaan taulua keittiön seinälle. Lisäksi lattioiden pesemiseen meni ikuisuus, sllä olen pessyt lattioita Tuhkimon tyyliin lattialla kyykkien, koska meidän moppi on laatua tarranauha, eikä siihen mitään pesusientä tartu, kun tarranauhaan on liimautunut puoli koiraa kiinni.

Joka tapauksessa, kun tää kämppä nyt kerrankin on siisti (ainakin viisi minuuttia), tuumailin, että vois laittaa asunnon kunnosta ja sisustuksesta kuvia pitkästä aikaa tännekin. Nottei yhteen postaukseen kasaantuisi montaa kymmentä kuvaa, päätin tehdä jokaiselle huoneelle oman postauksen. Tässä siis ensimmäisenä esittelyssä meidän parveke.


Kommentit

Suositut postaukset