Arjen glamouria

Päätin laittaa maanantain asukuvat nyt ihan erilliseen postaukseen, kun nuita kuvia tuli laitettua sen verran paljon tuohon Suomenlinnapostaukseen.

Tykkään tälläytymisestä ja koska sitä jaksaa harrastaa niin kamalan harvoin, sattuu minulle hyvin usein sillä tavoin, että kun kerran aloitan, niin menee monesti ihan överiksi. En tosin tiedä miksei arkenakin saisi pukeutua parhaimpiinsa? Ihmisillä vaan tuntuu olevan jokin päähän pinttynyt ajatus siihen, että vain juhliin laittaudutaan. Mikäli laitan vähänkin parempaa päälle, tai teen ponihäntää erikoisemman kampauksen ensimmäinen kysymys minulle tuntuu aina olevan "minne juhliin sä olet menossa?" En mihinkään-vastaustani seuraavat hämmentyneet ja paheksuvat katseet. Ja minä kun ihan luulin, että jokainen saa ihan itse valita mitä päällensä kulloinkin haluaa laittaa. Joissakin vanhoissa elokuvissa parasta ovat juuri ne kaikki loisteliaat asut, joita pidetään huolimatta siitä onko kädessä imurinvarsi, vai viinilasi.

Myönnän, että usein itsellenikin on yksinkertaisesti vain helpompaa rankan viikonlopun jälkeen vetää maanantaiaamuna verkkarit ja t-paita niskaan, kuin viettää aikaa peilin äärellä tuputtelemassa pakkelia naamariin. Sekin on kuitenkin ihan oma valintani, eikä kukaan siitäkään ole tuntunut mieltään pahoittaneen. Eilen tein toisenlaisen valinnan. Saatoin tavoittaa muutaman nyrpeän katseen, mutta ehkä se johtui vain siitä, että oli maanantai.

Maanantain asukokonaisuus toteutettu n. 15€:n yhteishintaan ebaysta + kengät mistä lie. Mitäs tykkäätte?Kuvista iso kiitos kaverille! <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit