Jälleen pilalle lellitty ♥

Meikäläisellä oli eilen ennenaikainen joulu. Sain nimittäin ystävältäni matkaan hirveen jättikasillisen kaikennäköstä pientä kivaa kynsienlaittoon liittyvää tilpehööriä kuten ammattitason aineita, tippejä, kirjoja, viiloja, harjoituskäden ja vaikka mitä muuta! En muista koska olisin viimeksi ollut yhtä innoissani, kuin tuon kassin sisältöä purkaessa. Olen otettu ja piloille lellitty. ♥


Oon aina ollut melko huono kielissä, mutta ainahan voin katella kuvia. Tuossa toisessa kirjassa oli aika hurjia kuvia sairaista ja huonokuntoisista kynsistä. Ihan puistatti!


Tapoin eilen omat kynteni repimällä akryylejä irti voimakeinoin, joten ne on ehkä vähän liiankin lyhkäset. Onneks nyt on ainakin tippejä sen verta paljon, ettei pitäis ihan heti loppua kesken!


Kynsijutskien lisäksi sain Rabunzelin tukkanauhaa. Tuumailin, että voisin ommella noihin ihan vaan klipsut, mutta se ei ehkä ole tämän hetken murhe, kun oma pää on toistaiseksi väärää väriä ja veikkailen, että on helpompaa värjätä oma pää, kuin lähteä tuota vaalentamaan.

Kommentit

 1. Teetkö sä noita kynsi juttuja maksua vastaan? :)

  Terkuin Terhin sisko Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vielä niin huono noissa, etten kehtaa muille tehä ees ilmaseks. :D

   Poista
 2. Mä ilmoittaudun mielelläni koekaniiniksi heti kun haluat yrittää muillekkin niitä tehdä! :D Ja toki korvausta vastaan. :) -Heidi-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit