Air Wick Black Edition - Kynttilät testissäPääsin jälleen mukaan yhteen Buzzadorin järjestämään kampanjaan. Tällä kertaa testissä on syysiltoja valaisevat ja piristävät Air Wick Black Edition kynttilät.

Ai mikä ihmeen Buzzador? Lue lisää ja liity sinäkin täällä.

Tuoksuvaihtoehtoja kynttilöissä on kaksi. Purple Blackberry Fig ja Apple & Cinnamon. Ihanien tuoksujen lisäksi kynttilät vaihtavat kauniisti väriä palaessaan. Kuka kaipaa mitään takkatulia, kun voi yhtä suurella, jos ei jopa suuremmalla hartaudella tuijotella tuntikausia kynttilän värin vaihtumista!? Minä ainakin jäin ihan hypnoosiin.

Mukaan mahtuu valitettavasti myös maanantaikappaleita ja omista kynttilöistäni yksi olikin aikamoinen Strömssi. Kynttilämokoman valo jämähti kerta sytytyksellä siniseksi ja valo jäi palamaan pariksi tunniksi vielä liekin sammuksiin puhaltamisen jälkeenkin. Tuoksu on kuitenkin sen verran ihastuttava, ettei väriloiston puuttuminen sinällään mitään haittaa.

Ennakkoluuloisena pidin Apple & Cinnamon tuoksua ensin aivan liian makeana omaan makuuni, mutta yllätyin positiivisesti. Makoisan mehevän omenan ja kanelin tuoksuinen kynttilä on tuoksultaan miellyttävän mieto ja makean jouluinen. Voisinkin kuvitella polttavani tätä tuoksua nimenomaan pikkujouluissa, tai joulupöydässä.


Hedelmäiset karhunvatukat ja  mehukkaat viikunat luovat yhdessä kirpeiltä ja raikkailta syysaamuilta tuoksuvan elämyksen. Siinä missä miellän omenakanelin liittyvän nimenomaan jouluun, niin tämä tuoksu sopii kyllä syksyyn, kuin nenä päähän. Tuoksu tuntuu raikastavan ilmaa ja virkistävän mieltä erinomaisesti.
Tuoksuja ja tunnelmointia on vaikea kuvailla sanoin, ne pitää kokea itse.

♦ Lyhtyjä on saatavana eri kuvioisina 
♦ Pakkauskoko 155g 
♦ Palamisaika jopa 30 tuntia 
♦ Myydääm useimmissa päivittäistavarakaupoissa, kuten K-Citymarket, K-Supermarket, Tokmanni, Prisma, S-Market, Stockmann, Tuko ja Kokkolan halpahalli
♦ Ohjehinta 6,50€

Huom! Allergisten ja tuoksuille yliherkkien ei tule käyttää tuotetta!

Vinkki: Pakkauksessa neuvotaan lajittelemaan tuote kierrätykseen, mutta itse aion kynttilän loppuun palettua poistaa lasista kynttiläjäämän, valon ja pariston ja pestä lasin juomakäyttöön.

Kommentit

 1. sun banneri on aivan törkeen siisti ja noi kynttilät vaikutti kivoilta :)
  http://roosaran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on kyllä kivoja. Kannattaa hankkia jos niiden tuoksut vaan miellyttää :)

   Poista
 2. Heii,olen etsinyt noita kynttilöitä mutta mulle on sanottu et ei ole myytävänä,et ei ole tullu. Ei edes stockalla. Mistä päin Helsinkiä noita löytäisi? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista. :/ Nyt vasta tosin näin telkkarissakin noista mainoksen, että ehkei ne tosiaan ole vaan vielä tulleet. Prismoista lähtisin etsimään ensimmäiseksi. Malmilla taisin noihin törmätä.

   Poista
 3. Mä en kans löydä niitä mistään, ei tarkkarissa ollu, apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo nyt on kumma! :/ Citymarketista ja Lidlistä ovat ainakin jotkut näitä löytäneet. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit