Kultainen lemmikkini

Saan usein kommenttia, että koirulista haluttaisiin kuulla enemmän. Niinpä siis lukijoiden toiveesta täysin nelijalkaiselle ystävälleni omistettu postaus, olkaa hyvät!


Jasu

"Se on sen sortin koira, että se tarvitsee lakkaamatta hellyyttä ja rakkautta."

Jasu, tuttavallisesti myös Jaska, Jasuttaja ja Zazu on reilu puolitoistavuotias kultainennoutaja. Kuten kuvasta näkyy, se on melko aamu-uninen ja kömpii mieluumin sängyn alle piiloon, kuin lähtee aamulenkille liian aikaisin. Mainittakoot, että kuvanotto hetkellä kello näytti 10:51.


Jasun lemppariharrastuksiin heti syömisen jälkeen kuuluu parvekkeella oleilu ja akkunasta ulos tuijottaminen. Siellä se saattaa välillä oleilla koko päivän, niin, että unohdan kokonaan, että minulla ylipäätään on koira.Jasun lempparilelu on ehdottomasti papan tuoma pesukarhu. Sillä pitää leikkiä joka päivä, retuuttaa huoneesta toiseen ja muistaa napata se mukaan nukkumaan mentäessä. Mikäli se unohtuu, tulee itku ja poru. Jasu toimitti pesukarhulle korvien typistyksen, mutta muuten se on ainoa ehjä pehmoeläin, joka koiralta löytyy. Muut se on huoletta teurastanut.Jasun harrastuksiin kuuluu myös jokapäiväinen pikajuoksuharjoittelu, josta näytteitä alla.


ps. Normisti Jasun elämää voi seurata täältä. (Lupaamme päivittää sitä tässä lähiaikoina.)

Kommentit

 1. Moikka! Pidän tosi paljon blogin ulkoasusta ja huomaan, että siihen on nähty vaivaa! kirjoitat myös kivasti eri aiheista :) vaikutat jotenkin tutulta, oletko ollut jossain Demi-lehdessä tai vastaavassa, missä olisin voinut sua nähä? :D

  http://pinjaletta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) En ole kyllä ainakaan tietoisesti missään lehdessä ollut, joten nyt en kyllä yhtään osaa sanoa missä oisit voinu muhun törmätä. :D

   Poista
 2. Ihana koira! Niin onnellisen tuntuinen ja hyvin hoidetun näköinen, koiruliini on syntynyt onnellisten tähtien alla. Ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Isot koirat, kuten nuo kultsukat eivät ole niin hätäisiä tuon ulkoilun kanssa kuin pikkukoirat, mun ystävän kultsukalla ei ole mitään hätää nukkua vaikka kellon ympäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kans välillä sellanen unikeko, että! :)

   Poista
 4. Oi, pakko sanoo et tosi kiva blogi sulla! jään kyllä seurailemaan:-) ja ihana koira kans <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Kiitos! Ja Jasu kiittää myös! :)

   Poista
 5. Ihana koiruli<3 Meilläkin on kultainennoutaja, joka on 4 vuotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruli kiittää! ♥ Kultsit on kyllä ihania! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit