Let's menox Annie Lennox, ota Tenox!


Nyt on vasta tiistai ja silti olen ehtinyt hoitelemaan hirmusti asioita ja nähnyt ihmisiä. Ainakin se tuntuu kovin paljolta, kun on menneet kaksi viikkoa vain maannut paikallaan. Eilen aamusta käväsin psykiatrin juttusilla. Se viis veisasi, että essitalopraamilla on vähemmän vaikutusta, kuin kaupan kurkkupastilleilla, tai siitä, että ketipinorit tuppaa väsyttämän lähinnä aamuisin, kun pitäisi jo olla pirtsakkana. Lekurin ratkaisu kaikkeen: unilääkkeet! Jotenkin musta tuntuu, ettei ne auta tähän väsymykseen.

Sain uuden ajan kuukauden päähän, koska tyyppi oli sitä mieltä, etten ehkä kuitenkaan jaksaisi töissä, enkä varsinkaan terapiaa siihen päälle. "Miten sä luulet jaksavas?" Mua vähän huvitti. Se on kuule sellanen juttu, että se on vähän niin kun vaan jaksettava!

Apteekista 20mg Tenoxia nukkumiseen ja Bacibactia märkivään haavaan. Sen jälkeen reippailin vielä saippuakauppaan serkkua moikkaamaan ja hamppuvoide varastoa täydentämään. Voin kertoa, että sen kahden tunnin reissun jälkeen olin aika naatti.

Nytkin olisin ihan valmis nukkumaan. Ihanainen ystäväni kävi noutamassa mut tänään ihmisten ilmoille. Tarjosi Mariossa pitsaa ja jälkkäriksi vielä softista. Luksusta! Kyllä meikäläistä on taas hemmoteltu. Nyt on massu täynnä, päivän pakolliset liikkumiset suoritettu ja kuulumiset vaihdettu. Kohta voikin hyvillä mielin kömpiä sänkyyn peiton alle koira raasun kaveriksi. (Tyyppi on nukkunut koko päivän.) Veikkaanpa, ettei tänä iltana paljon unettavia tarvita.

Kommentit

 1. Testasitko sinä hauveliin niitä Tenoxia, kun nukkuu koko päivän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sille riitti lääkkeeksi kahden viikon mökkireissu. Sen verran rankkaa tuo maalaiselo et kestää vähän palautua. :D

   Poista
 2. Sulla on tosi persoonallinen blogi ja täällä on kaikkee mielenkiintoista ja erilaista. Plussana vielä oikein kaunis banneri ja kaunis nimikin tällä blogilla. Eihän tässä muuta voi, kun liittyä lukijaksi, haluan totta kai kuulla susta jatkossakin! :)

  T: Komisario_Fix (Demi)

  VastaaPoista
 3. Poliisi on oikeassa! Hieno ulkoasu ja noi sun otsikot on aina mainioita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit