Poika lauloi, lauloi ja joi

Juhannuksen yhteenveto


Mistä on juhannus tehty? Synttäreistä, karaokesta, tuhkimokänneistä, yöllisistä vesileikeistä ja sekalaisen sairaasta porukasta. (Oli käsi- ja jalkavammoja, maksatulehduksia, määrittelemättömiä sairauksia ja lopuilla viirasi muuten vaan.) 

Hukkuneita: muutama puhelin, parit kalsarit ja housut, kanootti ja määrä x kenkiä. Tiättävästi kaikki puhelimet löytyivät mikä mistäkin. Yksi kukkapenkistä ja toinen teltan alta. Osa kengistä on löytänyt oikeille omistajilleen, osa seikkailee vielä jossakin. Siskon housut sentään löytyivät kaverin autosta.

Torstaina suunnattiin nokka kohti Nörrilandiaa. Piti olla kenraaliharjotukset, mutta meikäläisen aamupäiväinen lääkärireissu oli vienyt sen verran voimia, että uni tuli melko nopskasti silmään. Juodakaan ei voinut, kun närästi niin pirusti. (Btw. Ultrassa näkyi koteloitunutta nestettä pienen jalkapallon verran. Huomenna taas aamusta lääkäriin...)

Perjantaina oli tiedossa yhdet 50-kestit. Ensteksi pidettiin vähän allasbileitä, joskin se homma vähän viivästy kun altaaseen oli eksynyt hauki... siis miks joku on sinne sellasen laittanu!? Saunomista, säätämistä, valmistautumista ja lisää säätämistä. M:n kavereita oli myös meidän möksällä juhannusta viettämässä, eikä niiden ensin ollut tarkoitus lähteä synttärikesteille mukaan ollenkaan, mutta lähtivätpä lopulta kuitenkin.

Konkkaronkka pääsi juhapaikalle ehjin nahoin. Syötiin ja juotiin. Pelattiin huojuvaa tornia ja ihasteltiin pallinraaputinta. Jossain vaiheessa iltaa iski pieni känkkis ja jotain draamailin M:n kanssa niin, että pikkuserkkukin oli ritarillisesti puuttunut asiaan. (Tämän suvun naisiahan ei itketetä. Perkele!) Ilmeisesti homma oli sitten karannut käsistä sen verran, että kinastelijat (jotka sattuivat olemaan meidän porukkaa) lähetettiin meidän mökille rauhoittumaan ja M kävi vielä setvimässä tilannetta ja pyytelemässä anteeksi tovereidensa puolesta. Kummitätikin kävi M:ää jututtelemassa ja keskusteltiin vielä vähän kolmisin. Tuumasi, ettei me toisistamme eroon päästä kuitenkaan, kun rakastetaan toisiamme niin paljon. Oikeassahan se oli mokoma ja kyse oli jokatapauksessa vain väärinkäsityksistä. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Karaokea, viinaa ja lisää karaokea. Ei kai siinä sitten sen kummempia tapahtunut. Lähdettiin melko aikasin pienellä porukalla omalle mökille muiden jatkaessa vielä juhlintaa. Mikromakkaraa ja unta palloon.

Lauantaina oli melko hiljasta ja rauhallista. Vähän piti kuitenkin jotain keksiä, joten serkku piti pojille kynsistudiota. Illalla likat leikki vähän ambulanssia, mutta se oli mukamas liian vaarallinen leikki maksapotilaalle. Ei kun uimaan! Tyypit pomppi altaassa vaatteet päällä ja yks makas vedessä pitkin pituttaan. Niin ja olihan meillä alkuillasta pieni romanttinen välikohtauskin, kun M päätti kavereidensa yllyttämänä mennä ja kosaista. Hupsista saatana.

Oli kaiken kaikkiaan hirveen tylsä juhannus verrattuna edellisvuosiin, kun missään välissä ei oikein tapahtunut yhtään mitään. Oon melko pettynyt. Kenties loppukesän lentismatsissa olis enemmän meininkiä?

Juhannus kuvina 


Juhannuksena on luettu lehtiä...

...kasattu Nuuskamuikkusen telttaa...

...liputettu...

 ...käytetty hassuja hattuja...
..juhlittu viiskymppisiä......lakattu poikien kynsiä...

ja juhlistettu Uuttavuotta!
Ollaan oltu cooleja...


...ja Ransuja!
On leikitty luontokuvaajia...


...ja ihmetelty öttiäisiä...

... ja on juotu kuoharia.


On saatu kukkia...
...kalastettu haukea uima-altaasta...
...harastettu vesileikkejä keskellä yötä...

...pelattu huojuvaa tornia...
...ja oltu melko luovia MacGyvereita.

Kommentit

  1. Vaikuttipa mukavalta juhannukselta! :-) Ihania kuvia!

    janina-in-usa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit