Linnanmäelle, Linnanmäellee!

Tänään on ollut siitä erikoinen sunnuntai, että olen ollut hereillä jo ennen seitsemää ja liikkellä ennen ysiä. Sattuipa nimittän niin, että Jaana pyys mut porukoittensa kanssa viettämään lintsipäivää. En ole ollut lintsillä ainakaan pariin vuoteen ja edellisellä käynnilläkin vierailu linnanmäellä rajoittui lähinnä vessakäynteihin, sillä pidettiin lähimaastossa piknikkiä, joten olin ihan intopinkeenä. Toki vähän pelotti, että kuinka nopsasti sitä alkaa voimaan pahoin, kun tuntuu, että nykyään pihakeinussakin huippaa, vaikka jalat olisivat maassa.

Tänään tosiaan päästiin klo 9.00-13.00 ajalla hurjastelemaan laitteissa ilmatteeks ja kummastelemaan mereneläviä puoleen hintaan. Oltais toki voitu ostaa rannekkeetkin loppupäiväksi puoleen hintaan, mutta jollakin saattoi olla krapula ja sääkin näytti sen verta sateiselta, ettei sitten jääty kuluttamaan enempää rahojamme.

Vähän harmittaa, ettei ehditty käymään mun lempparilaitteissa Kehrässä ja vanhassa kunnon Vuoristoradassa. Meidän oli tarkotus tsekata myös kummitusjunan tilalle tupsahtanut uutuus: Kyöpelivuoren hotelli, mutta jäi nyt sekin kokemati piiitkän, pitkän jonon takia. Sen sijaan meille ennestään vieraaseen Salamaan - jossa siinäkin on totuttu näkemään ylipitkiä jonoja - kerettiin käymään jopa kahdesti. Vatsanpohjassa kutitteli mukavasti, mutta pahoinvoinnilta vältyttiin. Jes!

Torstaina lähdetäänkin sitten vähän erilaiseen huvittelukeskukseen ja perjantaina puuhamäelle (ei Puuhamäkeen, kuten joku saattaisi luulla) viettämään eräitä 50-v kinkereitä. Pakatakin kai pitäis...Tuli muuten mieleen, et lintsi lienee tämän maan ainoita huvipuistoja, jota ei telkkarissa mainosteta, eikä täten omaa ärsyttävää tunnarirenkutusta, kuten muut huvittelukeskukset.

"Särkänniemeen, Särkänniemeen!"
"Visulahti, Visulahti, siinä on kesäloman tahti, ota suunnaksi Visulahti!"
"Tykkimäkeen, mennään Tykkimäkeen....

Kommentit

  1. Ei hitto, et kauhee puhepölinä tauti ollut mullakin, näin mukavan krapula Sunnuntaina. :D Vaikka ei ruokakaa maistunut pahemmin, mutta kyllä se siitä :D

    VastaaPoista
  2. haha noi tunnarit on kyl ihan sairaan ärsyttäviä, enpä oo ennen aatellukkaa :D mut kivalta vaikuttaa blogi !

    http://laughing-myassoff.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit