Kas vain, sanoi kasvain ja kasvoi vain

Tänään oli tosiaan lääkäriaika klo: 9.20. Turha reissu sinällään, että sain vain kuulla sen minkä jo osittain tiesinkin: vatsassani on kasvain. (MITÄ MÄ SANOIN!) Se, onko kyseessä hyvä-, vai huonolaatuinen kaveri saadaan tietää vasta leikkauspöydällä. Lääkäri sanoi verikokeiden mukaan kaikkien arvojen olevan perfecto, joten tällä haavaa liputetaan hyvälaatuisen möllykän puolesta. Toki ikuisena pessimistinä ja luulotautisena googlettelin vatsan kasvaimia ja se tarjosi vaihtoehdoiksi lähes oireettomia maha- ja munuaissyöpiä. Meikäläisen oireitahan on väsymys, epämääräiset vatsavaivat, närästys ja tarve pissiä tunnin välein. Toki noi kaikki oireet voi liittää ihan muihinkin juttuihin, kuka tietää...

Anygay, tässä nyt sitten vain odotellaan kutsua naistenklinikalle. Lekuri laitto lähetteen kiireisenä, mutta mulla ei ole hajuakaan miten tämä kiireinen määritellään. Puhutaanko nyt päivistä, viikoista, vai kuukausista? Ei noin muuten, mutta mua ei kyllä yhtään huvittais olla töistä pois jonkun tyhmän kasvaimen takia. Eikä kyllä oikein hotsita sekään, jos se turpoaa sen verran, että littaa kaikki sisäelimet.

Menen takaisin sänkyyn rypemään itsesäälissä ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. Nauttikaa te sillä välin kesästä.

Kommentit

 1. Toivon että kaikki käy hyvin ja se on vaaraton..
  Tsemppiä.
  " Halaus"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Toivotaan parasta ja pelätään pahinta...

   Poista
 2. Mie todella osaan samaistua. Parsn vinkki minkä itse aikoinaan sain oli se; tieto lisää tuskaa. Älä googlettele, älä lue nettiä! Ne lääkärit kyl osaa hommansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ettei sais, eikä pitäis gogletella ja että lääkärit varmasti osaa hommansa ja tietää paljon paremmin asioista, kun keskustelupalstojen ihmiset omine kokemuksineen. :D Oon vaan niin huono odottelemaan ja tää epätietosuus on tosiaan jotain niin hermoja raastavaa!

   Poista
  2. Jep, sama homma. Jouduin kaikenkaikkiaan aikanaan viis viikkoa odottelee tuloksia, kun epäiltiin Wegen sijasta keuhkosyöpää. Se oli kamalaa. Ja sit ku Wegestä tuli tieto, niin kun erehdyin lueskelee sitä vähäistä tietoa mitä siitä löytyi, niin kauhistus - luulin, että kuolen. Mutta sit päätin, etten lue ollenkaan vaan tottelen lääkäreitä ni helpotti :)

   Tsemppiä!! :)

   Poista
  3. Hui kamala! Viisi viikkoa kuulostaa ikuisuudelta ja varmasti myös tuntui siltä. :s Toivottavasti en joudu odottelemaan ihan noin kauaa, tai mut saa eka kärrätä johki hullujenhuoneelle. :D

   Kiitos, sitä tarvitaan! ♥

   Poista
 3. Itse sain tietoa äidiltäni, että kun laitetaan lähete kiireellisenä ni se on, että 1pv-7 päivän välillä voi tulla kutsu sitten. Eli hyvällä tuurilla jo tällä viikolla olisi mahdollisuus päästä<3 Tintti rakas, koita jaksaa.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan. ♥ Toivottavasti tulis se kutsu tällä viikolla, vaikken ihan heti leikkaukseen pääsiskään. Ainakin tietäis sit sen päivän.

   Poista
 4. miten se herra m suhtautu tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra uskottelee mulle ja itselleen, että kasvain on vaaraton ja kun se saadaan pois oon taas elämäni kunnossa. (Ja hoitaa koiraa, kun mä vaan vedän sikeitä)

   Poista
 5. Jaksamista! Mitenkähän ne Naistenklinikalle ohjaa. jos se kasvain on vatsassa? Nyt on vain tää kesäaika, kun kaikki ovat lomalla, muuten tuo kiireellinen tarkoittaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en tosiaan tiedä mistään mitään, teen ja meen vaan niin kun käsketään. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit