Joutsenet on vittupäitä

Huomenta päivää! Eilen illalla yöllä koiraa lenkittäessä harmitti taas hirmuisesti, kun kamera oli jättäytynyt eteisen hattuhyllylle. Meidän lenkkipolun vieressä, ihan rantavedessä nukkui nimittäin noin 20 sorsaa ja nelisenkymmentä kanadanhanhea poikasineen.

Onneksemme samaiset hanhet olivat kuitenkin rannikossa vielä aamulenkin aikaan. Hanhien epäonneksi paikalle lipui kuitenkin vittupää joutsen, joka halusi omia koko rannan ja ajoi kaikki hanhet tiehensä.

"Se on Suomen kansallislintu ja kuvastaa kyllä hyvin suomalaisia. Heti kun ottaa vähänkin viinaa, niin pitää ruveta öykkäröimään!"

Ps. Huonona liikunnanharrastajana latasin puhelimeen motivaattoriksi askelmittarin. Se tietää kertoa, että olen tänään kävellyt 7658 askelta 1,25 tunnin aikana. Toki askelia on kertynyt todellisuudessa enemmänkin, sillä minulla ei ole tapana kanniskella puhelinta mukanani kotona ollessa. Askelmittari antaa kuintenkin jonkinlaista osviittaa päivittäisestä liikkumisesta, joka minun kohdallani on usein surullisen vähäistä.

Jokaisen olisi hyvä kävellä 10000 askelta päivässä, sillä se auttaa ylläpitämään terveyttä. Mikäli taas haluaa pudottaa painoaan kävelyn avulla, olisi syytä kävellä vähintään 12000 askelta päivässä.

Kohta voisikin lähteä päivälenkille keräämään lisäaskelia...

Kommentit

 1. Vitsi miten upeita kuvia oot saanu! Typerä joutsen, mutta on ne niin nättejä..
  Vitsi ku osaisin ladata munki puhelimeen askelmittarin! En kyllä tiedä miten se onnistuis, toi mun (ei vanha!!) Nokia on niin laginen ettei se varmaan edes toimis.. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on tosiaan kauniita, mutta koppavia otuksia. Tuokin mokoma käyttäyty kun olis omistanu koko meren! En varmaan itekään olis osannu ladata, jos en olis Googlesta kattonu. :,D

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia c: Erityisesti nuo joutsenkuvat :3

  VastaaPoista
 3. Suomen kansallislintu on laulujoutsen, kun taas nämä öykkärit ovat kyhmyjoutsenia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanpas sitä oltu tarkkoja. ;) Joskaan mulla ei ole yhtään sen parempia kokemuksia laulujoutsenistakaan. Samanlaisia äksyilijöitä nekin. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit