Laiskahko sunnuntaipäivitys

Eilen olikin siitä erikoinen päivä, että lähdin M:n mukaan juhlistamaan hänen äitinsä syntymäpäiviä. Kyllä, luitte oikein. Ennen lähtöä filikset oli jotakuinkin iik apua, ahdistus paniikki, mitähän tästäkin taas tulee!? Ja ravasin ympäri kämppää etsimässä itsetunnon kohotusväleineitä.

Herrasta ei ollut yhtään apua, kun se moitti mua jälleen kerran ylipukeutumisesta. Totesin sille, ettei sitä voi tietää mihin tässä vielä päätyy ja että tän näkösenä saa baarista aina ilmaset drinkit! Jostain syystä se ei ollu miehen mielestä hyvä juttu, miksiköhän...?


No ei vais. Ihan hyvillä mielin lähdettiin matkaan, joskin mua ahdisti vähän se, että tapaamisajaksi oli ilmoitettu kello 17.00 ja me oltiin matkalla lähempänä kuutta. En tykkää myöhästellä, vaikkei saapumisajalla olisikaan niin merkitystä. Mikäli joku aika on sovittu, niin sitten noudatetaan sitä! Terveisin stressipallo.


Käytiin ensin pitsalla Vespassa. Muut söi pitsaa täytteineen päivineen ja mä mussutin vallan tyytyväisenä reunapaloja. Oisin toki voinut tilata itselleni sen margaritapitsan, mutten olis jaksanu syödä sitä kokonaan, enkä ollu valmis maksamaan 12€ juustosta, parista palasta tomaattia ja basilikasta.

Muut nautiskeli viiniä ja sen sellaista ja meikäläinen litki lähinnä colaa. Taisin mä sen illan aikana juoda peräti yhden lonkeron ja Smirnoff icen, mutta kun ei uppoo, niin ei uppoo. M:n äitiä vähän kummastutti, etten käy kauheesti ulkona, tai muutenkaan dokaile, kun meillä ei ole edes lapsia. NO NII'I! Kenties mä valkkaisin mieluumin ne lapset kun dokaamisen, mutta kun sellaset päätökset ei yleensä oo ihan  vaan yhden ihmisen päätettävissä. Meitsi nyt vaan viihtyy paljon paremmin ton karvasen lapsen kanssa kotona, kuin baarissa tappamassa aivosoluja. 

Ei toi mekko oikeesti oo noin lyhyt!!!
Meidän oli tarkoitus mennä tanssimaan, mutta sen sijaan hytistiin terassilla ja käytiin homobaarissa kuuntelemassa karaokea. Yritettiin me toki päästä Baker'siin, mutta M ei maastohousuillaan päässyt sisään. Muah! Siitäs sai, kun syytti mua ylipukeutumisesta.

Yhteenvetona sanottakoon, että ilta meni paaaljon paremmin kuin odotin, jaksoin kukkua muiden mukana kahteen asti, vaikka aloitin haukottelun jo kahdeksalta ja nauroin vatsani kipeäksi. M:kin oli koko illan erityisen huomaavainen, sellainen johon minä aikoinaan rakastuin.

Ps. Aika nätisti oon vissiin nukkunu, kun meikitkään ei ole yhtään levinneet!?Kommentit

Suositut tekstit