Kaapissa

Maanantaina meininki oli töissä aika levotonta. Saatiin taas uusia jäseniä joukkoomme iloiseen ja niille piti sitten vähän neuvoa juttuja, kuten missä toimistokaappi sijaitsee.

"Voitte tulla kanssani kaappiin!" 
"Lähdemme ristiretkelle kaappiin"
"Hei odottakaahan, mäkin tuun kaappiin!"

Tiettävästi kaikki tulivat myös kaapista ulos, mikäli sinne nyt alunperinkään mahtuivat.

Totesin myös olevani kaappiälykkö tehtyäni huvikseni "ei mennyt niin kuin strömsössä" - ryhmään linkitetyn mensan äo-kotitestin. (Toki meinasin taas kirjoittaa äö. Se siitä älykkyydestä.)Tänään olin "neljän-viikon-guruna" jelppimässä uusia tyyppejä "päiväkotiryhmässä", eli esikäsittelyssä. Olivat vallan kateellisia, kun pääsin ilrapäivästä koneelle. Oli kyllä jo aikakin. Mulla oli meinaan neljän päivän työvuorot merkkaamatta intraan. Musta on hirveen hämmentävää ja työlästä, että ensinnäkin meillä on noi leimauslaitteet, mutta jostain syystä se ei riitä, vaan vuorot pitää merkata vielä erikseen intraan ja Staffbookkiin. Miksi!?

Veron ja HR-housen yhteistyö suju paljon sutjakkaammin, kun ei tarvinnut kuin muistaa leimata itsensä sisään ja ulos. (Mulla on ehkä vähän sellanen fiilis, et olisin muutenkin mieluumin Verolla, kuin Itellalla, mut ei kerrota sitä niille...)

Meinasin kirjottaa mielipidekirjotuksen koskien lätkää ja urheilua noin yleensäkin, mut tulin sit siihen tulokseen, et joku vois vaikka vahingossa suuttua mun mielipiteistä, joten ehkä pidän mölyt (ainakin toistaiseksi) mahassani.

Huomenna pitäis töitten jälkeen jassaa raahautua kaverin tueksi psykiatrille ja sitten saakin nauttia taas yhdestä vapaapäivästä. En ole mitenkään kovin uskonnollinen, mutta kirkollisista juhlapäivistä mä tykkään!

ps. Koiruli palasi sunnuntaina kotiin ja odotteli mua tänään oikein kiltisti oven takana, kun tulin kotiin. Nimittäin olohuoneen oven takana, siis siellä minne sillä ei pitäisi olla mitään asiaa yksin ollessaan. Ketku!

Kommentit

Suositut tekstit