Aina nälkä ja koko ajan pissahätä

Töiden loputtua lopetin myös unettavien syömisen, koska en halua syödä yhtään sen enempää nappeja, kuin on oikeasti tarpeen. Lauantaihin asti meni hyvin - nukuin yöt kuin tukki ja heräsin viimeistään yhdeksältä. Sitten alkoi alamäki. Sunnuntaina nukuin melkein koko päivän, mutta laitoin sen kuumeen piikkiin.

Eilen heräsin yhden aikoihin ja kuten sitä edellisenäkään yönä, ei viime yönä tullut uni. Kahden aikaa väsytti ja haukotutti ihan hirveästi, mutta uni ei vain ottanut tullakseen. Unta odotellessa mietin niinkin tärkeitä asioita, kuin onko ylioppilasjuhlat ja lakkiaiset sama asia, vai tarkoitetaanko lakkiaisilla nimenomaan vain lakitushetkeä ja yo-juhlilla sen jälkeisiä pirskeitä. Tämän jälkeen pohdin tanskandoggien korvia. Jossakin vaiheessa nukahdin vain herätäkseni pian uudelleen. Äsh!

Mulla on nyt ollut tää mun vappupallomaha tässä vähän työn alla. Yksi sanoo, että pitäis juoda ihan hirveesti vettä, koska liian vähäinen nesteenjuonti kerää nestettä. Seurauksena se, että ravaan vessassa tunnin välein yötä päivää.

Toinen sanoo, että pitäis liikkua ja tehdä etenkin vatsalihaksia. Mä nyt en tunnetusti ole mikään liikunnan ystävä, mutta oon yrittänyt tehdä koiran kanssa tunnin lenkkejä ja pelannut tanssipeliä, joka laskee kulutetut kalorit. Arvaatte varmaan, että seurauksena on hirveä nälkä ja syöminen tunnetusti lihottaa, eikä tässä tosiaankaan ollut tarkotus haalia yhtään lisäkiloa.

Lenkkelilystä puheen ollen, tehtiin koirulin kanssa tänään "pikainen" aamulenkki merenrantaan, kun oli niin kaunis ilmakin. No eipä mennyt ihan putkeen sekään, kun koiruli päätti mennä ja ottaa pienen mutakylvyn!

Taisi karvakasakin tulla toisiin aatoksiin jäätyään jumiin...


Nähtiin myös nättei kukkei
Ja sorsa!
Viikonloppuna olisi tiedossa peräti kolmet pirpelot. Lauantaina olisi kahdet ylioppilasjuhlat ja sunnuntaina yhdet valmistujaiset.

Mies muuten ilmoitti eilen iloksemme, että sillä on juhannus vapaa, eli saan M:n mökkiseurakseni. Oon jo nyt niin täpinöissäni! Juhannus, tule jo! Tai no älä ihan vielä tule, meidän pitää ensin päästä Jaanan kanssa Viroon noutamaan juhannusjuomia. Mitähän siitäkin reissusta tulee..?


Kommentit

Suositut tekstit