Ai mikä viikonloppu? Ai mikä lepo? Voiko niitä syödä?

Tää ei kyllä ole mun viikko. Ihan hirveetä säheltämistä, mutta minkäs sille voi kun on tämmönen syntymäströmssi!

Yks päivä mut yllätettiin kysymyksellä "haluaisitteko tulla viikonloppuna töihin?" Ja kun yleensä ajattelen, ennen kuin puhun, tänä kyseisenä päivänä puhuin ennen kuin ajattelin: "kyllä mä ainakin voin tulla!" Varsinainen jees-mies Ranninen taas asialla. Ei siinä mitään, mielellänihän mä ansaitsen vähän ylimääräistä, mutten sitten tullut miettineeksi sitä seikkaa, ettei mulla ole ollut vapaata ja aikaa levätä viimiseen 11 päivään, eikä tule olemaan ainakaan seuraavaan kahdeksaan päivään. Tämmöselle valmiiksi väsyneelle ja masentuneelle käppänälle se on aika paljon se. Menee terapiaki ihan hukkaan ku tyyliin nukun siellä!

Eilen olin taas vähällä myöhästyä bussista ja nukkua pysäkin ohi. Lisäksi kärsin varsin mallikkaasta päänsärystä. (Laatua kohta lentää laatta). No ihanat sitten metsästi mulle särkylääkettä ympäri taloa ja päänsäryn lisäksi mua vaivasi se, että musta oli niin hirveästi vaivaa. Meidän ohjaaja rukkakin metsästi buranaa vielä sen jälkeen kun olin jo helpotusta saanut.

"On mulla tuolla laukussa yks siideriki, jos siitä on apua!"

Reps ja kops! Aivan mahtava tyyppi.

Aivan mahtava tyyppi on myös Jaana, joka tuli yllättäen hakemaan mut töistä! Se tuli mun seuraksi pankkiin katsomaan kun kärsin paniikkikohtauksen alkuoireista, vei mut postiin noutamaan yhtä viiden kilon pakettia (tästä lisää tuonnenpana!) ja reissun kruunattiin komiasti käynnillä kotipitsassa. Siellä oli tosi mukavan tuntuinen ulkomaalainen heppu, joka oli töissä vasta kolmatta päivää ja jutteli meille hirveesti kaikkea. Ei ees haitannut, että reunat oli vähän palanu, kun tyyppi oli jotenkin niin symppis.

Saas nähdä mitä tänään tapahtuu. Mikäli nyt vihdoin saisin ton kameran ladattua voisin nappasta sen huomenna mukaani ja tehdä jonkinmoinen "my day" postauksen. Luultavasti strömssään senkin.

Kommentit

Suositut tekstit