Toiminnan täyteinen weekendi

Viikonloppu alkoi taas eri mukavasti M:n noustua perjantaina väärällä jalalla ja paskottua taas parit astiat, ihan vaan koska olin erehtynyt laittamaan lasin väärälle puolelle tiskiallasta, toisen puolen jo ollessa täynnä astioita.Onneksi Jaana tuli mut pian pelastamaan uhmaikäisen seurasta. Vedettiin välipalaksi vähän mäkkiruokaa ennen, kuin suunnattiin Kilon kautta Jaanalle ja hänen avomiehelleen Vihtiin. Mies parka joutui jäämään kahden koiran vahdiksi siksi aikaa, kun me käytiin Jaanan kanssa ostoksilla. Ei sitten tajuttu mennä suoraan sellaseen kauppaan, jossa ois oikeesti ollukin sitä mitä haettiin, joten ostettiin puolet kamoista Prismasta ja puolet Cittarista. Hyvä me.

Meikäläinen nautiskeli grillattua kanaa ja riisiä ja pariskunta piffiä ja kermaperunoita. Halloumia ei toki pidä myöskään unohtaa! Siinä juustossa on vaan se vika, että se natisee niin inhasti hampaissa. Loppuilta menikin katsellessa, kun kaks apinaa paini keskenään.

Kuvamateriaalia enemmän täällä ja täällä.  
Lauantaina oltiin melkoisen väsyneitä, koska eräs oli itkeä pillittänyt koko yön oven toisella puolella olevan kaverinsa perään. Tuo mun mussukka on niin herkkis, että sitä rupeaa heti harmittamaan jos osa porukasta on toisessa huoneessa.

Siinä missä mua ja Jaanaa väsytti, niin koirilla riitti virtaa vaikka muille jakaa. Mokomat painivat n. seittemän tuntia putkeen. Ihme epeleitä. Kyllä huomas, että kultsiherra väsähti ensimmäisenä, kun se alkoi jo vähän murista kaverilleen tämän käydessä liian päälle käyväksi.

Päästiin kotiin joskus kolmen maissa ja otin haupan kanssa pienet päikkärit, ennen kuin lähdettiin M:n kanssa yhden toverin tupareihin. Olin ihan älyväsynyt ja nukahdinkin sitten kivasti sohvalle joskus kahden jälkeen yöllä. Muuten oli kyllä tosi mainiot kinkerit! Tutustuin uusiin ihaniin ihmisiin ja illan isäntä oli tehnyt tosi herkullisia muffinseja ja boolia. Odotin sen olevan petollista tavaraa, mutta neljännen mukillisen jälkeen luovutin ja keskityin lähinnä syömiseen, kun hiprakka ei ollut millään tullakseen. Ei mikään ihmekkään, että lihoan, kuin virtahepo konsanaan.

Ei kai tässä sen kummempia. Pitsa kyllä maistuis.

Kommentit

  1. Oi että, nyt tuli hirmunen himo halloumijuustoon, kun tätä postausta luin. Bannerisi on muuten tosi upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuli taas tätä kirjoittaessa. On se vaan niin hyvää! Kiitos! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit