Pimeet oli bileet

Lauantaina oli ohjelmassa kaverin tuparit ja siskon synttärit.

Tuparilahjaksi olin ostanut söpöä ja pinkkiä (käsivoide, käsipyyhkeitä ja tuikkuja), sekä ruokalusikoita. Istuttiin kynttilänvalossa viettämässä Earth Houria ja syömässä mokkapaloja, jotka eivät sisältäneet kahvia, joten ne olivat oikeastaan vain "paloja" ja sulhaspiirakoita munavoilla, jossa oli voin sijaan raejuustoa.Tupareista matkasin Junalla keskustaan ja seurasin kahden arviolta 40 vuotiaan - aikamoisessa huppelissa olevan - naisen joutumista vartioiden siideriratsiaan. Toinen yritti leikkiä tyhmää. Ai mikä tölkki? Ai tuolla!? Ei se kyl mun oo!  Vartioiden mentyä naikkoset alkoivat kikattaa ja päättivät yhdessä tuumin kirjoittaa tapahtuneesta facebookkiin.

"Voi damn. Raggarit liikenteessä. Juomat takavarikoitiin. Onks vähän teinimeininkii." "Hei mä laitan tähän perään viel sellasen kielihymiön!"

Keskustassa marssin kompasille odottamaan serkkua ennen kuin suunnattiin painobaariin, jossa hevikaraoke oli pahimmillaan ja talo tupaten täysi. M liittyi seuraamme päästyään töistä ja siirryttiin siitä sitten kolmisin noutamaan päivänsakari ja sen toverit William K:sta, ennen kuin siirryttiin juhlapaikalle Domiin.

Ei kyllä ollu mun mesta. Ihan ihme jumputusta ja selvinpäinkin päänsärkyä ja pahoinvointia aiheuttavia strobovaloja. Se on kyllä no thank you. Synttärisankari katosi jonnekin ikuisuudeksi ja mekin päätettiin M:n kanssa lähteä melko aikasin kotiin. Joskin siitä hyvästä saatiin istuksia puolituntia odottamassa bussia.

Sunnuntaina nukuin pitkään. Mun kauneusunien aikana M oli lähtenyt isänsä ja veljensä kanssa virpomaan. Kyllä, luitte oikein. Virpomaan, eikä missään ihan tavallisissa kuteissa, tai edes noita-akkoina, vaan puvut päällä. Olivat koristelleet oikein hienot virpomisoksat suklaakolikoilla ja virpomisloru kuului niin ikään, ei niin kovin perinteikkäästi seuraavaan tapaan: "Moro! Me ollaan kiireisiä liikemiehiä, porvariporukkaa. Kahvit tänne niinkun olis jo. Täs o kokopäivää aikaa näitten risujen kanssa seuhtoa."Kommentit

Suositut tekstit