Kehysten uusiokäyttöä

Tää viikko on mennyt aikalailla sumussa. En ole saanut tehtyä oikein mitään, paitsi sotkua. En ole juuri käynyt ulkonakaan, jos ei lasketa psykologilla käyntiä ja torstaista R:ien piiirileikkiä. (Yks käy ostamassa Itiksestä takin ja toimittaa sen niin ikään Itiksessä olevalle, seuraavalle R:lle, joka taasen toimittaa sen alkuperäiselle takin haluajalle. Tällä kertaa R:iä tarvittiin sentään vain kolme. Muuan toppahousut vetivät viimeksi täyden kierroksen.)

Eilen oli tarkotus siivota, mutta sen sijaan sotkin vähän lisää. Viimeksi, kun meidän piti siskon kanssa penkoa porukoilla vanhoja tavaroita, anastin mukaani parit kehykset. Niissä ovat aikaisemmin komeilleet siskon kirpparilta haalimat Elvis ja Marilyn. Julkimot kelpasivat siskolle, mutta kehykset eivät. Ovat kuulemma ruman väriset. Niin minustakin. Siksi päätin värkätä niitä vähän uuteen uskoon.


Ensteks piti tietenkin irrottaa lasit kehyksistään ja repiä noi rumat kirpparilaput veks. Jynssäsin niitä kynsiharjalla ja saippualla. Toimii! Toivon totisesti, että ostohetkellä on eletty markka aikaa. Itse en ainakaan maksaisi tulostetusta Elviksestä yhdeksää euroa, oli se kuinka Kingi tahansa.

Päivän taikakaluina toimi meikkisieni ja helmiäisenvalkoinen akryylimaali. (Noita tarjouksia on sitten turha kytätä! Kyseessä on vanha lehti.)


Lopuksi vähän huoletonta maalin pirskottelua ympäriinsä ja valmista tuli!


Maalin kuivumista odotellessa voi vaikka allekirjoittaneen tapaan valkkailla kuva-arkistoistaan jonkun kivan pikku kuvasen, asentaa langattoman tulostimensa kolmeen kertaan ennen kuin se suostuu toimimaan oikein ja rikkoa siinä sivussa lasisen kynttilämaljan.

 Sitkun joku tulis vielä laittaan noi taulut meidän seinälle, niin olis tosi jees! Anyone?

Kommentit

Suositut tekstit