Vitutuksen multihuipentuma

Nyt seuraa avautuminen. Ne joita ei mun paska parisuhde ja mustasukkasuusdraamailu kiinnosta, skipatkaa tämä postaus suosiolla kokonaan! :))

Mun tekis taas mieli laittaa tää kämppä ihan uuteen uskoon, enkä nyt tarkoita huonekalujen ja tavaroiden siirtelyä ja uudelleen järjestelyä, vaan niiden paiskomista ja paskomista. Mä oon niin kyllästynyt kaikkiin näihin valheisiin, enkä mä vieläkään ymmärrä miksi pitää sanoa jotain mitä ei ole aikomustakaan toteuttaa!? Voisko joku selittää? Onko miehillä joku automaattinen toiminto, joka pistää ne sanomaan asioita, joita ne kuvittelevat naisten haluavan kuulla, vaikkei ne tarkottaisi sanomaansa lainkaan?

Tää on niin naurettavaa. Mua ei ees vituta niin paljoa se, että M valehtelee suoraan päin mun naamaa, mutta kun sen pitää tolle koiralle ruveta lässyttään, että "pappa pääsee yhdeltätoista töistä ja tulee sitten kotiin, niin mä oon joskus kahdentoista aikaa kotona ja lauantaina pääsen kahdeltatoista ja tuun sitte!" Joo okei, ei se koira ymmärrä, eikä osaa kelloa samalla tavalla kun ihmiset, mutta vituttaa silti. Voisin helposti kuvitella, että M syöttäis samanlaista paskaa lapsilleenkin.

Eilen herra tuli kotiin neljältä aamuyöllä, vaikka sille jo kerran yöllä soitettuani siinä vähän jälkeen kahdentoista se lupas juoda vielä yhden ja tulla heti sen jälkeen kotiin. Miksei voi suoraan sanoa, että pilkkuun asti menee!? Tänään, kas kummaa se on taas baarissa. En osaa päättää vituttaako mua eniten se, että se on siellä, se ettei se ilmottanu menevänsä sinne, se ettei se vastannu eka edes puhelimeensa, kun yritin sille kahdelta soittaa, vai se, että se on siellä kahdestaan naisen kanssa.

Kun taas saavuit aamuyöstä 
teeskentelin nukkuvaa 
ja pikkuhiljaa hiipien 
sä koitit käydä nukkumaan 

Sen missä yösi olitkaan 
en ehkä tietää tahtoiskaan...


Joo vali vali vali... Ei mulla muuta!

Kommentit

 1. ymmärrän sun fiiliksen totaalisesti !!

  kiiaelina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Joo, joissain miehissä on tollanen automaattinen toiminto. Kaikissa tosin ei oo sitä, eli voisit kyllä huomauttaa sille harkitsevasi vaihtavasi malliin jossa ei oo ko. tyyppivikaa.

  http://rrv12.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin täytyy tosiaan toimia. Ei tästä muuten mitään tule.

   Poista
 3. Miehet, miehet, miehet. Miksei ne vaan voi olla normaaleja? :D

  narikkatytto.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa se! :D Tarttisin jonkun käsikirjan: näin ymmärrät ja koulutat miehesi.

   Poista
 4. Ei tollasta voi edes kouluttaa, sehän on jäänyt lapsen tasolle!Lähetä äitinsä luo kasvamaan, älä sä vaan rupea äidiksi tolle reppanalle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit