Hyvää ystävänpäivää!


"Ystävät ovat kuin tissit miehille. Vaikkei niitä aina näe, ne ovat silti aina mielessä"

Minulle ystävänpäivä on joka päivä. 14.2 taas on päivä jolloin vietetään tavarajuhlaa. Kaikki kaupat ovat olleet hyvän aikaa täynnä punaista ja vaalenapunaista tilpehööriä, on ystävänpäivä luistelua ja ystävänpäivä leivonnaisia ja ystävänpäivä sitä sun tätä. Minkä tahansa tuotteen, tai palvelun eteen voi kätevästi lisätä sanan ystävänpäivä ja se myy tähän aikaan vuodesta, kuin häkä! (On muuten harvinaisen tyhmä sanonta.) Voi kuinka nerokasta!

Minä sen sijaan en tarvitse ystäviltäni todistukseksi heidän ystävyydestään vaaleanpunaisia postikortteja, tai pehmoisia nallekarhuja. Minulle ystäväni ovat aivan yhtä tärkeitä vuoden jokaisena päivänä. Tokikaan en pane pahakseni palasta suklaata...

Kaiken rakkaushömpötykseen turhautuneena olen huvikseni lueskellut ystävänpäivän historiaa ja alkuperää mm. täältä. Uhrilahjat eivät kuulosta yhtään niin romanttisilta, kuin pehmonallet.

ps. Erään uskomuksen mukaan ensimmäinen mies, joka kävelee naista vastaan ystävänpäivänä, on Valentine, eli se heidän oikeansa. Mikäli olisin taikauskoinen, mun herra oikea olis aika karvanen.


Oikein hyvää ystävänpäivää tänään, huomenna ja vuoden jokaisena päivänä!
♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit