Haloo Helsinki!

Kärsin taas perinteisestä naisten vaivasta. Siitä, että kaappi on täynnä vaatteita, muttei kuitenkaan sisällä mitään päälle pantavaa. Kaikessa on yhtäkkiä jotain vikaa. Liian kesäinen, liian jouluinen, liian lyhyt, liian pitkä, ei istu kunnolla, väärän värinen, tän kanssa ei sovi mikään... jne.

Kuvittelin löytäneeni sopivan asun, mutta aavistelin siitä tulevan sanomista. Nortin tyylisääntö numero yksi: ei kultaisia ja hopeisia vetoketjuja sekaisin.
Niin ja onhan toi mekkokin tosiaan aika makkarankuori. (Älkää välittäkö tosta suppilosta. Se ei vaan malta pystyä poissa kameran edestä.)

Sisko stailasi mut uudestaan ja alkuperäisestä asusta jäi jäljelle vaan kaulakoru ja sukkahousut. Korviksetkin meni vaihtoon, koska pallot ei kuulemma sopinu ton korun kanssa. Nortin tyylisääntö numero kaksi: koruissa vähemmän on AINA enemmän, paitsi jos on glammari. Ihan hyvin olisin voinut  vetää illan teemalla päiväni glammarina ja hippailla sulkakorviksissa ja kilisevissä rannerenkaissa.

Kävästiin Jaanan kanssa mäkkärissä tankkaamassa, nottei ihan tyhjään vatsaan sitä viinaa kaadettaisi.
Aloitteluaikaa oli vain pari tuntia, joten yhden lonkeron jälkeen siirryinkin jo kirkkaisiin, joka ei tiettävästi tälläkään kertaa ollut hyvä idea. (Loppuilta on yks paska muistipeli ja olin kuulemma sammunu sohvalle, josta mut oli kannettu sänkyyn nukkumaan.) Juodessa alkaa tunnetusti laulattaa, joten vedettiin hauvan kanssa parit SingStar biisit ennen lähtöä.


Vodka oli tehnyt tehtävänsä ja olin ihan kivassa huppelissa jo ennen keikkaa ja Tavastialla otin kyytipojaksi vielä vähän lonkeroa. Keikka oli mainio, vaikka jouduttiinkin katselemaan esitystä hitusen kauempaa.Keikan jälkeen päädyttiin Onnelaan, josta sain kuulla tovereilta vähän kuittailua. Onneks olin kuitenkin sen verran hyvässä kuosissa, ettei paikalla ollut sillä hetkellä niinkään merkitystä kunhan pääsi tanssimaan. Ei kai kukaan täysijärkinen Onnelaan selvinpäin meniskään. Mulla ei kyseisestä paikasta sitten muita muistikuvia olekaan. Muistikortilta sen sijaan löyty mielenkiintonen kuva. Sain näköjään uusia kavereita...!?


Tänään ollaankin sitten koottu palapeliä. Jaana tiesi kertoa, että mun kimpussa oli ollut kundeja vähän enemmänkin ja jonkun kanssa oon näköjään jotain viestitellytkin. Yhden tyypin taisin käskeä painumaan vittuun, koska se ei ollu tarpeeks hyvän näkönen...!?

Pääsin Jaanan ja sen miehen kyydillä kotiin. Yksin jäätyäni taisin vetää jotkut drama queenin itkupotkuraivarit ja siinä vaiheessa, kun mun teki mieli survasta keittiöveitsi rintani läpi tulin siihen tulokseen, ettei mun ole turvallista olla nyt yksikseen. Iskän piti tulla mua hakemaan, mut ilmeisesti olin ehtinyt sammua ennen sitä. Hyvin oon taas vetäny! Vois ehkä ens kerralla muistaa jättää sen viinan niille viisaammille ihmisille ja pysytellä lonkerossa.

Pahoittelut niille muillekin ihmisille joita oon mahdollisesti yöllä häirinny. ♥

Täytyy kyllä myöntää, että tänään oli paras krapula aamu ikinä. Sain paljon lämpöä ja läheisyyttä, sekä särkylääkkeitä ja aamupalaa sänkyyn tarjoiltuna. Pitkästä aikaa me myös ihan oikeasti puhuttiin M:n kanssa. Se tuntui yllättävän hyvältä, vaikka M tekikin Derekit ja mainitsi kauneuden luetellessaan syitä rakkaudelleen minua kohtaan. ("Kauneusko on sinulle tärkeintä?" "Mitä muuta sitten?")


♥: Tintti

Kommentit

 1. Voi, sulla on hurjan ihanat hiukset(: !! Kivoja kuvia(;

  VastaaPoista
 2. oi vitsi sun blogin banneri on kyl tosi hieno(: ja kiva toi takki nois ylimmis kuvissa(:

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäilen itsekin hirmuisesti tuosta takista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit