Sweet Dreams ja paskan marjat!

Mulla alkaa mennä hermot mun uniin. Ilmeisesti mun alitajunta ei ole vieläkään oikein hyväksynyt mummin kuolemaa, koska se tyrkyttää mulle jatkuvasti jotain rinnakkaistodellisuuksia ja aikamatkailuja.

Ensimmäisessä unessa mummi ei lainkaan ollut kuollut, vaan joutunut hullujen huoneelle. Hautajaiset oli pidetty vain lavasteena, koska ajateltiin, että meille lapsen lapsille olisi helpompaa hyväksyä se, että mummi on kuollut, kuin tullut hulluksi. Totuus paljastui, kun yhtäkkiä ilmoitettiin, että mummi on sen verran hyvässä kuosissa, että lähdetään moikkaamaan sitä hourulaan. Reaktio oli yksinkertaisuudessaan WTF!? Miten kukaan voi keksiä mitään noin älytöntä? Antaa nyt toisten surra ja ilmoittaa sitten, ettei se olekaan kuollut. Tässä suvussa tuskin ketään voi muutenkaan kutsua täysin selväjärkiseksi.

Toisessa unessa matkattiin ajassa taaksepäin. Kaikki muut ihmiset olivat tulevaisuudesta, paitsi mummi. Elettiin aikaa, ennen kuin syöpä oli todettu ja olin saanut jonkun kuningas idean. Tämä oli selvästi merkki suurimmilta voimilta muuttaa tulevaisuus ja pelastaa mummi keinolla millä hyvänsä.

"Kannattaiskohan sun polttaa noin paljon? Saat vielä syövän!"
Mummi nauroi. "Tähänkin asti oon polttanu ilman syöpää! Sitäpaitsi kaikki me kuollaan ennemmin tai myöhemmin."
"Sä voit ihan oikeasti kuolla tohon!"
"Ei kai kukaan kuole tupakkaan enää nykyaikana."

WTF!? Mummi nyt se turpa kiinni!


♥: Tintti

Kommentit

  1. Mä jään usein ahdistavia painajaisia joissa joku menetetty lemmikki tai läheinen on elossa, mutta lähenee kuolemaa, ja tiiän sen. Just viikonloppuna oli vuorossa mummi. Saatettiin se valkosessa mekossa kirkkoon kuolemaan, ja hyvästeltiin se. Aamulla itketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset


    1. Tollaset unet on kyllä niin ahdistavia, kun tietää, että toinen tekee kuolemaa, eikä sille vaan voi mitään. Hyvästely kuulostaa silti kauniimmalta, kuin kinastelu siitä kuoleeko toinen vai ei. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit