Ei yksinäinen unta saa...

Sillä aikaa, kun minä yritän saada unen päästä kiinni Espoon ghetossa, liian kapealla ja natisevalla nahkasohvalla, kuunnellen seinänaapurien riitelyä, itkua ja parkua, ovat vanhempani viettämässä työpaikan pikkujouluja.

Minua suoraan sanoen harmittaa, että olen kipeänä juuri nyt, sillä olen ollut kyseisten kestien vakkari kuokkavieraana jo useamman vuoden. Sitä paitsi krapula-takuun antavien pippaloiden lisäksi missasin erään "hatuntekijän" tapaamisen ja mulla olis tosiaan ollut tarvetta uudelle pipolle. (Edellinen oli alun alkaenkin isokalloiseen päähäni liian pieni.)

Joidenkin mielestä on ihan sama missä sairastaa, mutta oksentaisin ehkä kuitenkin mieluumin pehmeässä ja isossa vuoteessa, kuin epämukavalla nahkasohvalla.

No, onnekseni nykyinen olotilani ei poikkea juurikaan krapulasta ja hikoilenkin valmiiksi, kuin sika, joten sopinen huomenna tämän huushollin joukkoon paremmin, kuin hyvin.

Ps. M ei ole kaivannut minua lähtöni jälkeen kertaakaan. Rohkenen epäillä, että tokkopa tuo on edes huomannut poissaoloani. Mikäli hän siis on ylipäätään itsekään löytänyt vielä kotiin. Viimeisin ja todennäköisin vaihtoehto kuitenkin on, että hän ei yksinkertaisesti vain välitä.

Pps. Onko ihan sairasta potea silti koti-ikävää?

Kommentit

  1. Mua vähän hirvittää että mäkin oon ollut teijän vanhempien pikkujouluissa vissiin useampaan kertaan. :DDD

    VastaaPoista
  2. Hoitolan osoite on Lönnrothinpuistikko 5 a 2 ja summerissa lukee Dreamcompany.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit