Ahdistus potenssiin sata

Tää päivä on ollu taas ihan hirvee.

Ensinnäkin mun koira päätti vaihteeksi pissata lattialle, joka ei ole ollenkaan sen tapaista, koska se oikeasti pidättäis varmaan ympäri vuorokauden, jos en tajuais viedä sitä pissille. Ei sillä, että niin olisi koskaan tapahtunut, tai tulisi tapahtumaankaan, mutta niin tottelevainen ja miellyttämisenhaluinen otus se on. Joko sillä on tytöistä pasmat ihan sekasin, tai sitten sillä on joku pissatauti. En tässä vaiheessa tiiä kumpi on pahempi.

Toisekseen kelalta soitettiin taas lomakorvausten perään ja jos en oo niille sitä selvitystä 12 päivään mennessä lähettäny, niin ei tipu päivärahoja. Jeap. Meitsi on ollu nyt reilu kuukauden ilman mitään tuloja. Ajattelin ehkä muuttaa sillan alle ja kuolla nälkään.

Kolmanneksi meinasin myöhästyä psykologilta. Tosin olin sielläkin taas vaihteeksi ihan yhtä jumissa, kuin ennenkin ja käytiin läpi M:n kanssa olemisen plussia ja miinuksia. Ei päästy puusta pitkään, koska en osannut sanoa mitä haluan. Oltiin kuitenkin molemmat yhtämieltä siitä, että syy huonontuneeseen olooni on nimenomaan M. Manasin myös sitä, että minun oli tarkoitus mennä kaverin kanssa syömään, mutta mulla oli jo valmiiks oksettava olo.

Neljänneksi psykologilla meni sattuneesta syytä yliajalle, joten oltiin vähän myöhässä aikataulusta. Miittasin kaverin itiksessä ja mentiin Viikin kautta keskustan Amarilloon syömään.

Alkupaloja
Mua oikeasti hävettää, että toinen tarjoo mulle ruoan ja pystyn syömään siitä hädin tuskin puolet. Varmaan anorektikkokin söis enemmän. En tiiä kumpi mua oksettaa taas enemmän: ruoka, vai minä itse.

Pääruoka...
Hoksasin vasta, että kaupat on huomenna kiinni. Kampin K-supermarket oli varmasti jokaisen normaali asioijankin painajainen, joten sinne ei tällä paniikkikohtauksen partaalla olevalla ressukalla ollut mitään asiaa. Onneksi voi aina syödä jäätelöä!

Forumin vessan ovikin tiesi  minua paremmin, mitä minun pitäisi tehdä...
Ja ei, en voi lakata valittamasta. Kun puran ajatukseni tänne, voin vastaavati livenä hymyillä nätisti ja sanoa "ihan hyvää, kiitos", kun joku kysyy mitä minulle kuuluu.

♥: Tintti

Kommentit

 1. Onpa syvältä. Noi kelajutut on turhan usein peestä, mulla oli himo ongelmat kun muutin takasi Suomeen (jouduin pyytään Oikeusaputoimistosta et auttaa mua tekeen valituksen) ja kesti ihan himona et pääsin Suomen Kelan piiriin päx :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kela on kyllä siitäkin hieno, että, paitsi että se mokailee muuten vaan, niin jos et oo opiskellu, etkä tehny töitä ni saat rahaa melkein tosta vaan, mut heti kun oot ees vähän jotain yrittäny, ni ei heru mitään ennenku on lähettäny miljoona eri lappusta ja lippusta miljoonaan otteeseen, etkä saa mitään välttämättä sillonkaan. Jei. Ihme hyvinvointivaltio. :p

   Poista
 2. ^ja tossa oli siis syynä VIRHEELLINEN päätös jonka jälkeen tuli sit muutama erittän viivästynyt ><
  Hyi ><

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit