Haasteena parempi tugga osa 3

Lue myös (vähintään vertailun vuoksi) aikaisemmat osat:

Olen jälleen "ryhdistäytynyt" popsimaan biotiinia.  Meitsin biotiinit on jauhemaisessa muodossa, joten sekoitan päivittäisen annokseni jUKurttiin. 


Hiukset pesen edelleen Elvital Total Repair 5 shampoolla ja hoitoaineena toimii Doven  Intense repair tehohoito. Silloin kun jaksan odotella hoitsikan vaikutusta pidempään, hemmottelen hiuksiani Tresemmén Split End Repair hiusnaamiolla.

Hiuksia harjailen kahdesti päivässä. Aamulla ja illalla.

Viikon aikana harjaan tarttuneet hiusset kiinni harjassa \ viikon hiussaalis harjasta irrotettuna 

Hiusset takaa ilman salamaa / sivusta salaman kera
& järkky juurikasvu


Hiukset kahdella letillä. Latvat on aika säälittävät. Tiedän.
Siitä päätellen, että letin alku on huomattavasti paksumpi, kuin sen loppupää, voinemme päästä johtopäätökseen, että kyllä sieltä vaan paksumpaa ja parempi kuntoisempaa tukkaa yrittää puskea. Hitaasti, mutta varmasti!

Harmi, ettei mun kynsillä mee yhtään niin vahvasti.♥: Tintti

Kommentit

 1. Mulla on myös haasteena parempi tugga koska mulla lähti puolet tukasta taannoin syystä tuntemattomasta, mahd. keuhkokuume sanoi lääkäri. Priorinia syön, se ilmeisesti auttoi etten kaljuuntunut kokonaan vaan alkoi kasvamaan takaisin. Blondaamisen lopetin ja vaihdoin noihin suoraväreihin jotka ei sit tietenkään tartu :P.
  Sun tukalla menee huomattavasti paremmin kuin mun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Mulle ei kukaan taannoin kyseistä tautia sairastellessa vihjannukkaa et keuhkokuumekin voi aiheuttaa hiustenlähtöä! Taas ollaan vähän viisaampia. :D

   Mun tukka pärjää varmaan siihen asti, että esittelen sille taas uusimpia bondaus suunitelmiani... :p

   Poista
 2. Suosittelen käyttämään System4 Climbatzole2-shampoota. Pirun hyvää tavaraa kärsineelle hiukselle ja hiuspohjalle. Ja kaiken kukkuraksi se aktivoi hiustenkasvua! Nimimerkillä: itselleni on ilmestynyt tukku uusia jouhia päänahkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Pitänee testata sitä seuraavaksi. :>

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit