Saippuakauppias = saippuakauppiaS

No olipa mielikuvituksellinen otsikko. 

Perjantaisen työpäivän voisi hyvin tiivistää pariin lauseeseen.
"Missä kaikki tallentajat on?" 
No, yksi neljästä oli lähtenyt jo kotiin, toinen pakkasi, kolmas leikki posteljoonia ja neljäs oli alennettu siivoojaksi lakaisemaan lattioita.

Meikäläisen jalat oli kahdeksan tunnin seisomisen jälkeen ihan kuolleet, (2 kuukautta tätä aikaseimmin oon vaan istunu koneella) joten päätin hemmotella itseäni jälleen kerran siitä, että olin jaksanut ahertaa koko viikon. (22 työpäivää jäljellä!)

Ensin Kampissa pizzaa ja sitten moikkaamaan Neiti Saippuakauppiasta, joka oli taas kaikkien herkullisten väristen ja tuoksuisten putiloiden kanssa pikku putiikissa ihan yssikseen.

Alkuviikosta kävin nappaamassa mukaani ihanaisen  hamppu käsivoiteen, joka haiskahtaa kyllä ihan siltä itseltään. Hajusta huolimatta olen ihan rakastunut kyseiseen mönjään, koska se on tähän mennessä ainoa tuote, joka ihan oikeasti pitää kädet pehmeinä. Nim. kädet oli monta kuukautta niin kuivat, että sormen liikuttaminenkin sattui.

"Tehokosteuttava käsivoide hoitaa, pehmentää ja suojaa ihoa 12 tunnin ajan. Muodostaa ihon pinnalle vettähylkivän kalvon, jolloin voiteen teho ei heikkene päivän aikana. Kliinisesti todistettu sopivaksi erittäin kuivalle iholle.¨

Toinen alkuviikon hankinta oli piparminttu jalkasuihke. Hankin sen oikeastaan kolmesta syystä. 

Syy 1. Heräteostos. Myönnetään!

Tekosyy 1. Mun jalkoja ahdistaa ihan hitsisti varsinkin silloin, kun pitäisi mennä nukkumaan. Yleensä siihen auttaa vain viileä ilma, jolloin joutuu pitämään ikkunaa auki ja jäätyä kokonaan. Suihke on viilentävä ja tuoksuu todella voimakkaasti piparmintulle. Meitsin jalat on moisesta ihan haltioissaan, eikä aamuisin tarvitse enää herätä siihen, että nenästä kasvaa jääpuikkoja.

Tekosyy 2. Miehellä on joku tarve tunkea hikiset varpaansa mun syliin aina kun istun koneella. Ajattelin, että ehkä toi piparmintun tuoksu peittäis sitä löyhkää edes vähäsen.

"Raikastava ja viilentävä suihke kuumottaville, väsyneille jaloille. Kätevä tuote, jota voi käyttää jalkojen viilennykseen ja virkistykseen aina tarpeen vaatiessa. Sopii kaikille ihotyypeille; ihanteellinen sinulle, joka haluat virkistää jalkojasi pitkin päivää."


Tänään kävin hypistelemässä lisää tuotteita ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ostamaan vaniljavanukasta, ei vaan vanilja suihkugeeliä. Koira olisi halunnut syödä koko purnukan ja kieltämättä itsekin on tuon mielettömän herkullisen tuoksun takia vähän vaikeuksia muistaa, ettei tuote ole tarkoitettu syötäväksi.

"Täyteläisen lämpimän vaniljan tuoksuinen saippuaton suihkugeeli puhdistaa, raikastaa ja pehmentää vartalon ihon. Sopii kaikille ihotyypeille. Kausituote - saatavilla vain rajoitetun ajan niin kauan kuin tuotetta riittää."

Lisäksi nappasin mukaani söpskän tyttömäisen ja pinkin pesuskukkasen.

Mukaan mahtui myös parit näytteet, joita en ole vielä ehtinyt testailemaan.

Nyt odotellaan haupan kanssa kyytiä Epsooseen. Ensi kertaan, seuraavaks voinen esitellä teille mun hyvin tarpeellisia meikkiostoksia. *Kröhöm*

♥: Tintti

Kommentit

  1. Hamppu-käsivoide on kyllä tosiaan ihan ässä.
    Mulla on tota piparminttusettiä jalkarasvana, ja viilentää kyllä vallan ihanasti.
    Hyviä ja tarpeellisia ostoksia! ;P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit