Mainosta blogia ja anna risuja ja ruusuja

Moikka! Ei sillä, että multa olis jutunaiheet loppumassa, mutta ajattelin, että voisin tähän väliin heittää teille pienen haasteen! ;)

1. Listaa blogin risut ja/tai ruusut. Esim. Onko kuvia liikaa/liian vähän. Höpötänkö liikaa masennuksesta ja psykokäynneistä, vai haluaisitteko kuulla niistä vielä enemmän? Enemmän vai vähmmän juttua parisuhteesta, arjesta, työstä Jne.

Voit halutessasi myös pelkästään ehdottaa jotakin juttuaihetta. Aihe voi olla ihan mitä tahansa kastemadoista ihmissuhteisiin ja unelmista pikkukiviin. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Ei aseteta tälle mitään aikarajaa. Olen muutenkin erittäin kiitollinen jokaisesta saamastani kommentista ja tähän asti jokainen kommentti on vain piristänyt päivääni, joten kommentoikaa vain rohkeasti aina kun siltä tuntuu. En minä pure. ;)

2. Kaipalisin uusia blogeja luettavaksi, joten linkitä omasi, tai suosikkiblogisi. Voit halutessasi myös kommentoida linkittämääsi blogia muutamalla lauseella. Aikaa blogien ehdotteluun on kuun loppuun, jonka jälkeen käyn kaikki blogit läpi ja teen postauksen lemppareistani.

Kommenttejanne innolla odotellen,
Tintti

Kommentit

 1. Lukisin mielelläni lisää parisuhdejuttuja. Oletteko olleet yhdessä kauan, miten arki sujuu, mitä teette yhdessä jne.

  Valitettavasti minulla ei ole blogia.

  VastaaPoista
 2. Hei, minä taas haluaisin kuulla mielenterveysasioista nykyistäkin enemmän! Hyvää syksyä! -Noga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä Nogan kanssa, eli olen mielenterveysasioiden ja psykoterapiasta kirjoittamisen kannalla. On todella hienoa, että kirjoitat näin avoimesti. Oikeasti olen sitä mieltä, että kirjoita juuri siitä, miltä itse tuntuu ja mistä itse haluaisit kirjoittaa. (-:

   Piristävä blogi: www.taskuvarkaani.blogspot.fi

   Poista
  2. Kiitos kovasti kommentistasi. :)

   Poista
 3. Tämä onkin hyvä keino saada palautetta blogista. Joskus saattaa itse sokaistua omaan blogiinsa ja siten unohtaa monia tärkeitä seikkoja. Markkinoitko blogiasi millään tavoin? Ihan muutamilla yksinkertaisilla seikoilla voi saada blogiin lisää vierailijoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä heittelen linkkiä välillä joillekin forumeille. Mitään maksullista markkinointia en harrasta. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit