The Versatile Blogger Award


The Rules/Säännöt
1. Nominate 15 fellow bloggers / Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Inform the bloggers of their nominations / Ilmoita heidän nimeemisistään heidän blogissaan.
3. Share 7 random facts about yourself / Jaa 7 faktaa itsestäsi.
4. Thank the blogger who nominated you / Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post / Lisää Versatile Blogger Award kuva blogipostaukseen.


***

Nimeä 15 bloggaajaa

Olen kapinallinen, enkä nimeä 15 bloggaajaa, sen sijaan nimeän viisi (5).

***

Jaa 7 faktaa itsestäsi


1. Sain tämän tehtäväkseni kauan, kauan sitten, mutta olen niin huono valitsemaan ja kertomaan faktoja itsestäni, että tämän rustailu on vähän jäänyt.


2. Ensi viikolla alkaisivat työt ja minun pitäisi opetella heräämään viiden ja puolikuuden välissä aamulla. Kuulostaa ihan normaalilta, mutta herääminen saattaa olla hiukan hankalaa, jos on tottunut heräämään keskipäivän jälkeen ja tarvitsee kymmenentunnin yöunet jaksaakseen edes nousta sängystä.

3. Lapsena ei ollut minkäänlaista ongelmaa juosta pitkin metsiä, peltoja ja pusikoita, mutta nyt saan vilunväreitä jos joudun astumaan edes nilkkoihin yltävään heinikkoon. Ötökät ja käärmeet ovat ylipelottavia, vaikkei niitä näkyisi mailla, eikä halmeilla.

4. En osaa uida ja olen meinannut hukkua kahdesti. Näin ollen ei liene ihme, etten suostu menemään veteen, jossa jalkani eivät yletä pohjaan.

5. Teen asioita paremmin silloin, kun ei ole pakko. Tämä koskee kaikkea harrastuksista siivoamiseen. Heti jos joku vihjaisee, että PITÄISI tehdä jotakin, mukavakin asia muuttuu yllättävän vastenmieliseksi.

6. Minusta on tullut vainoharhainen ja se pelottaa minua. Kuvittelen näkeväni erilaisia hahmoja ihmisistä eläimiin, vaikka tiedän, etteivät ne oikeasti ole siellä. Toisinaan luulen myös ihmisten sanoneen jotakin, vaikka he olisivat olleet ihan hiljaa. 

7. Olen viettänyt 90% kesälomastani koneen äärellä. Surullista.


***

Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut

Kiitokset Nano Nanolle, joka antoi tekemistä sadepäivän varalle.


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit