Surun vuosipäivä

Sanovat, että ikävä helpottaa ajan kanssa. Ei se helpota.

Mummin kuolemasta on nyt vuosi ja olen sisältä ihan yhtä hajalla, kuin tasan vuosi sitten. Ajattelen ja kaipaan häntä edelleen päivittäin.

On mennyt vuosi, enkä edelleenkään ole päässyt mummin haudalle. Minun oli tarkoitus käydä siellä kaverin kanssa Mummin syntypäpäivänä, muttei siitäkään sitten koskaan tullut mitään. Sisko ja serkku sen sijaan ovat jo ehtineet käydä kaatamassa haudalle mummin toiveiden mukaisesti kaljaa.

Onneksi menneitä voi muistella muuallakin, kuin haudalla. Tänään saatan korkata mummin muistolle Ainolassa yhden lonkeron.


I Miss You <3

T: Tintti

Kommentit

 1. Itsekin toisinaan saan hetkellisesti ajatuksen, että vois mennä käväsemään Leppävaaran kuppiloissa ja mummilla, ja sitten tajuaa, että ei se kyllä nyt onnistukkaan.

  Mäkään en ole vielä käynyt haudalla. Ehkä pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä. Mulla tulee sellasia vielä yllättävän usein, ennen, kuin tosiaan muistaa taas, että AI NIIN! Tinurista on kyllä muutenkin tullu ihan eri. Salmiakkimiehenki tilalla on vaan jotain nuoria ja ärsyttäviä. Mut kun sinne haudallekin on matkaa, niin ehkä joskus vois käydä tunnelmoimassa ja naatiskelemassa yhden lonkeron seksikkäästä lasista.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit