Etsivä löytää, tai sitten ei

Omistin eilisen päivän etsinnöille. Ensin katselin huvikseni yhdeltä nimeltä mainitsemattomalta "itsetunnonkohtus"-sivustolta miestä yhdelle kaverille, mutta ei sekään mennyt taas ihan putkeen. Ensinkään en löytänyt yhtään kaikkia kriteereitä täyttävää tapausta ja toisekseen miehet rupesivat vastoin odotuksia juttelemaan minulle ja ihan vain siksi, että satuin vilkaisemaan heidän profiiliaan. Mikä meni vikaan?

Onhan se toisaalta ihan kiva tietää kelpaavansa edes jollekin, ainakin jollakin tapaa ja mukavaahan se on aina välillä katsoa mitä on tarjolla...

Tai ehkei kannatakaan katsoa, koska mokomathan käyvät samantien kimppuun, kuin nälkäiset sudet ikään! 5 minuuttia sisäänkirjautuneena ja olen jo kolmesti saanut kuulla olevani nätti, ilmoituksen siitä, että "saa kommenoida" ja yhden treffipyynnön. 

Toisekseen katselin taas vaihteeksi asuntoja. Jäi vähän hämäämään, että suht samankokoisella asunnolla (puolen neliön ero) on alempi vuokra Helsingissä, kuin Espoossa. Helsingin kämpässä oli vielä keittiö, kun taas Espoon vastaavassa pelkkä keittokomero. No mutta, onhan Matinkylä toki hieno paikka.

Toisaalta vois hakea jotain kivoja töitä ihan jostain perähikiältä ja muuttaa sinne... tai sitten ehkä ei? En mä tiedä enää, että mitä mä tekisin, tai mitä mä edes haluan. Tiedän vain, että nyt olen ihan liian kaukana kaikesta.

♥: Tintti

Kommentit

  1. No mä oon saanu vaan puhelinseksi ehdotuksia et sul menee huomattavasti paremmin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit