Ei nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä

Torstai, perinteinen hernekeittopäivä. Minulle vallan tavallinen ja rutiininomainen arkipäivä. Lomakkeita lomakkeiden perään. Postin laatikot tyhjenevät tasaiseen tahtiin. Janne Kataja kertoo vastauksen kauan mietittyyn kysymykseen kuka keksi rakkauden? "No Danny! Etteks te tienny?"


Olkoon millainen hernekeittopäivä tahansa, minä syön viinirypäleitä ja Rainbown muka-muka- halpispatukoita. Nekin maksavat nykyään saman verran, kuin aito Mars-patukka ennen vanhaan.  Työkaveri tarjoili meille jälkkäriksi herkullista suklaakakkua. Namskis! (Ja kiitos,  jos eksyt lukemaan tätä. ♥)


Univaje saa hihittelemään hassuille nimille. "How", "And" ja "Gay" ovat vasta alkusoittoa. Sitten tulee Jerker. Tirskahdan melkein ääneen, kun mieleeni piirtyvät Jon Geitel:in kasvot. Paras jää nyt kertomatta, koska sen hauskuus vaatisi sekä etu-, että sukunimen kertomisen, eikä sellainen tietenkään käy päinsä, vaikka kuinka lapsettaisi. Olo on muutenkin kuin peruskoulun pulpetissa. Pienet paperilaput vaihtavat vaivihkaa pöytää.

"Mitä eroa on tietokoneella ja opettajalla?
Vastaus: Jos tietokone kaatuu, ei paljon naurata."

Olen niin väsynyt, että nauran melkein ääneen. Enää pari tuntia ja pääsen kotiin päiväunille.

Kello käy nopeasti. Radiossa kinastellaan taas siitä onko tomaatti marja, vai vihannes. Päivän polttavin puheenaihe ilmeisesti. Hyvänä kakkosena tulee väittely siitä miten päin vessapaperi tulee asettaa. Enemmistö on ilmeisesti sitä mieltä, että vessapaperin tulee kulkea rullan päältä, ei seinän vieressä. Perusteet ovat kuulemma hygieeniset. En ihan allekirjoita kyseistä väitettä, koska ihan yhtälaillahan se paperi koskettaa seinää, oli se rulla asetettu telineeseen miten päin hyvänsä.

Aion olla nuori kapinallinen ja asettaa rullan seuraavalla kerralla kulkemaan takakautta seinänvierttä. Erilaisuus kunniaan. Aamen.


♥: Tintti

Kommentit

  1. Hei, meilläkin oli väittely kerran tosta vessapaperista ja olin samaa mieltä sun kanssa.
    Siis ihan naurettavaa et ajatellaan hygienia asioita kun samalla tavalla se koskettaa sitä seinää kuitenkin ja samaa asiaa sillä paperilla pyyhitään. :D Loppuis kinaaminen jos tulis vessat etteis tarvis pyyhkiä,ehkä?
    Mut joo, ei mul muuta muru. :D

    VastaaPoista
  2. Sellaset vessat oliski käteviä! : D Eikä tarttis kirota sitä, että huomaa vessapaperin olevan loppu vasta siinä vaiheessa kun sitä tarttis...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit