One Lovely Blog Award
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
Tämän ihanaisen tunnustuksen minulle lahjoitti Henna, kiitos siitä! ♥


2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

Fakta 1 - En osaa kokata
En ole koskaan ollut hyvä ruoanlaitossa. Köksän tunneilla selvisin ilmeiseksi siksi, että seurasin tarkkaan kirjan ohjeita ja kyttäsin koko ajan vierestä miltä ruoka näyttää. Nykyään poltan riisitkin tiukasti kattilan pohjaan kiinni. Uunista ulos tullessaan kaikki ruoka näyttää aikalailla samalta: joltakin epämääräiseltä mustalta möykyltä.

Ilmeisesti jotakin hyötyä siitäkin, että mieheni on kokki.

Fakta 2 - Sairastan skolioosia
Selkäni ja selkärankani on siis vähintään yhtä kieroutunut, kuin mieleni. Skolioosini todettiin yläasteella ja se on kai ainakin jossain määrin perityvä. Se johtunee myös aika varmasti siitä, että jalkani ovat eri pituisia, kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin.

Skolioosia hoidettiin korsetilla ja sen vuoksi olin myös ajoittain sairaalahoidossa. Ei huonoa, jos ei jotain hyvääkin. Selänteen Teemu toi meille suklaarusinoita ja pehmopandat samalla, kun kävi toivottelemassa pikaisia paranemisia. (Harmi, että tästä ei paljon parannuta.)

Skolioosista ja siihen liittyvistä tuntemuksista mahdollisesti myöhemmin lisää...


Fakta 3 - Nukun liikaa
Kykenen nukkumaan 20tuntia putkeen, jos kukaan ei herätä minua ja toistamaan saman seuraavana päivänä. En vieläkään tiedä onko se hyvä, vai huono juttu.

Fakta 4 - Mieheni ex-naiset ovat kavereitani
Joidenkin mielestä on hyvin omituista, että tulen niin hyvin juttuun joidenkin mieheni exien kanssa. Yhden heistä lasken jopa parhaimpiin ystäviini. Ihmiset kummastelevat aina, kun kuulevat mitä kautta tunnemme toisemme.

Ilmeisesti minulla ja miehelläni sitten on edes jotakin yhteistä - nimittäin hyvä naismaku. :DD

Fakta 5 - Blondeus on minulle pakkomielle.
Värjään hiukseni aika ajoin ruskeaksi, mutta aina lopulta päädyn vaalentamaan ne uudelleen. Voitte varmasti kuvitella kuinka huonossa kuosissa tukka on 13-vuoden jatkuvan värjäys ja värinpoisto kierteen jäljiltä. Nyt yritän oikein kovasti kasvattaa omaa väriä, mutta viimeksi tänään vilkuilin kaipauksella alessa olevia värinpoistoja...

Fakta 6 - Shoppailen kun ei olisi varaa
Kun valitan köyhyyttäni, päädyn ostamaan vaatteita/meikkejä/kirjoja. Aina. Sitten kun sitä rahaa taas oikeasti olisi ja tulisi tuhlattavaksi asti ryhdyn hyvinkin pihiksi, eikä minulla muka ole varaa mihinkään.

Fakta 7 - Jotenkin vedän nämä jutut aina vähän yli
Valitsin näitä faktoja oikeasti varmaan kolmisen tuntia...


3. Lahjoita tämä sama tunnustus 5:lle blogille/bloggaajalle. 

Kommentit

  1. http://howdiditendupbeinglikethis.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

    tuosta löytyy mun :) samaa vikaa, kesti toooosi kauan keksii noi :D!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit