Goodbye my Friend! ♥

Ensimmäinen viikko osastolla takana. Olen oikeastaan yllättynyt kuinka hyvin olen kotiutunut sinne. Kodinomaisuus auttaa. Pelkäsin myös, etten uskalla avata suutani ollenkaan ja syrjäydyn, mutta ilmeisesti tieto siitä, että kaikki muutkin ovat samassa jamassa helpottaa. On paljon helpompi avata suunsa, kun ei tarvitse pelätä tulevansa heti loukatuksi.

Eilen lähinnä pelailtiin ja tanssittiin salsaa! Menee vielä hetki, että muistan kaikki askeleet ja opin liiallisen ajattelun sijaan vain heittäytymään musiikin vietäväksi, mutta alku se on tämäkin.

Sisko tuli sitten hoitopäivän jälkeen käymään. Käytiin mäkissä ennen kropan räjäytystreenejä. Tokihan mäkkiläskeily ja kuntoilu kuuluvat yhteen ja tottahan toki liikuntaa kannattaa harjoittaa täydellä vatsalla. Ketähän mä yritän taas huijata? Ikään kuin yhdet isot ranskalaiset ja pieni pirtelö täyttäisivät kenenkään vatsaa.

Hypittiin ja pompittiin hullun lailla. Kehon ja mielen rentoutus. Ei tule mitään. Tiedostan kehoni liikkeet taas liiankin hyvin ja pysyn jäykkänä. Ikään kuin selkääni tukisi kukkakeppi, joka estää kroppaa vääntymästä yhtään mihinkään suuntaan. Muinainen korsettihoito on tehnyt tehtävänsä ja jättänyt pysyvät jälkensä.

Riehumisen jälkeen suihkuun. Sisko halusi stailata minut kaverin läksiäisiä varten. Vaatteet, meikit ja tukka. ISO tukka.


Hiustenlaiton yhteydessä viestittelin yhden kultsin kasvattajan kanssa. Ainahan sitä saa käydä katsomassa, eikös vaan? Eihän se nyt vielä mitään tarkoita... eipä.

Thanks Sis!

Läksärit ois alkaneet kuudelta, mutta mulla olikin yllättävän paljon sitä tukkaa ja päästiin lähtemään meiltä vasta joskus seitsemän jälkeen. Eipä se paljon menoa haitannut. Skippasin syömisen ja aloitin suoraan juomalinjalla.

Kolmen lonkeron hiprakka ja väsymys. Hyvästelin lapsuudenystäväni ja kipitin kotiin syömään ja nukkumaan kiltisti ennen puoltayötä, kuin tuhkimo ikään. Ääääw... Tulee ikävä! ♥ Bussissa tuntui, että kaikki tuijottivat. Ruma, ruma, ruma.


Lupasin miehelle siivota tänään...  Se ei oikein ymmärtänyt miten yksi ihminen voi pukeutumalla saada sellaisen sotkun aikaan. HEI HALOO! Pitihän meiän laittaa tukka ja meikata ja valita korutkin! Sitäpaitsi meitä oli kaksi.
Tytöt vähän meikkas...

Känniääliö
Mikähän toikin ilme on olevinaan? Ei aavistustakaan...


♥: Tintti


Kommentit

Suositut tekstit